Stojkovic Napisano 20 Lipca 2012 Autor Share Napisano 20 Lipca 2012 Spróbowałem kilku "shotów" za światła dziennego. Model pokryty lakierem satynowym "satin varnish" od Vallejo. Maskowanie przednich szyb zdjęte. Włazy zwas:bip:e osobno po tym jak przyjdą szablony z Eduarda z napisami "SFOR" i wtedy w 100% skońćze model. Na dniach brudzenie, ale nie wiem czy starczy czasu, bo jutro mam własny ślub, więc mam trochę na głowie... sami rozumiecie... Tak to się prezentuje obecnie... No to jutro zaczynam nową drogę życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 No to powodzenia na nowej drodze życia. Oby Ci czasu na hobby starczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Powodzenia. Model prezentuje się ładnie - szczególnie cienowanie kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Powodzenia Przyjacielu na nowej drodze życia . No w końcu dlaczego masz mieć lepiej jak ja . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 20 Lipca 2012 Autor Share Napisano 20 Lipca 2012 Dzięki chłopaki za życzenia i ciepłe słowa! Kiedyś powiedziałem ówczesnej jeszcze dziewczynie, że ożenie się jak skleje wszystkie modele które mam nagromadzone... - a ile ich masz? - 31 sztuk - to jak długo ci zejdzie? - 3 miesiące na jeden Ostatecznie przekonała mnie do szybszego zdecydowania się na ślub. Co do modelu, to delikatne brudzenie i oczekiwanie na szablony. Trzeba wrzucać na warsztat coś nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Lipca 2012 Autor Share Napisano 28 Lipca 2012 Wszystko prezentuje się obecnie następująco. Jutro jeszcze lekkie obicia i gdzieniegdzie rdza. Wzoruję się na fotkach, więc pojazd styrany nie będzie wielce. Ostatni etap przed galerią. Proszę o uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Tradycyjnie uwag żadnych nie było, więc model po utrwaleniu pigment fixerem uważam za skończony. Zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=68&t=34059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi