Grzes Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Witajcie Jeszcze niedawno napisałbym tylko "lotnictwo" ale w ostatnim czasie dość mocno moje modelarskie zainteresowania skręciły w stronę pojazdów kołowych. Najpierw za sprawą zainteresowania pojazdami lotniskowymi, a stopniowo coraz bardziej zacząłem się wciągać w tą tematykę, chyba przez to, że można się tu pobawić w przeróżne podstaweczki i inne plastyczne duperelki, których robienie sprawia mi wielką frajdę. Pojazdy wciągnęły mnie do tego stopnia, że tematy lotnicze u mnie póki co czekają w pudłach. Nie zmieniło się tylko jedno - wszystko robię w polskich barwach. Model: ZiŁ-131 "AZOT" - przeróbka z Command Vehicle Producent: ICM Malowanie: 21.Baza Lotnicza w Świdwinie GALERIA Model: KrAZ-258 TZ-22 Producent: Omega-K Malowanie: Lotnisko wojskowe, gdzieś w ZSRR... Jedyny zrobiony model nie po polsku, tylko dlatego, że gdy go robiłem byłem pewien, że takie u nas nie jeździły. Niedawno jednak okazało się, że jednak były... GALERIA Model: HMMWV M1025A2 Producent: Dragon CanDo - seria gotowych modeli Malowanie: PKW - Afganistan 2008r. GALERIA Niewiele modeli pokazałem na forum, ale mam nadzieję to niebawem nadrobić... Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Piękna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Lubię Grzesiu Twoją kosekwencję w budowaniu pięknych modeli i trzymaniu się wąskiej tematyki Jakbyś jeszcze do modelików z ostatniego zdjęcia dodał te z poprzednich i uwiecznił to na jednej fotce, byłbym Twoim idolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Na dzisiejsze święto ukończyłem sobie takie coś: Model: Lublin-51 Producent: Military Wheels Malowanie: Polska lata 50-60 Być może wrzucę galerię... Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Witaj, piekna kolekcja. Podpytam o ten ambulans na bazie Sprintera (Transita)? Z jakiego modelu go przerabiasz i z jakiej jednostki bedzie docelowo przedstawial karetke? Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Ambulans to Merc Sprinter z SIKU. Mniej więcej pasuje do 1:72 Jednostka... sam nie wiem, coś wybiorę z fotek jakie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Piękna kolekcja w równie pięknym, słusznym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Czy robisz tylko wojskowe czy cywilne również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Właściwie, tylko wojsko. Ostatni Lublinek jest taki trochę cywilny. No, jeszcze milicja i straż pożarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Lutego 2013 Autor Share Napisano 12 Lutego 2013 Na początek roku, "Milicyjna opowieść" część 1 Wprawdzie milicyjnych BTRów na forum dostatek, ale mam nadzieję, że i tego przyjmiecie Mam nadzieję, że tę opowieść uda mi się doprowadzić do 13 grudnia 2013... Model: BTR-60PB Producent: ICM (1:72) Dodatki: opony ARMORY i caaaałe mnóstwo dodatków własnych Malowanie: MILICJA, zima 1981/82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Po rocznej przerwie, udało się skończyć kolejny model (rozpoczęty pod koniec 2011) Model: GAZ-63 Producent: Military Wheels (1:72) Dodatki: blaszki Part Malowanie: pojazd lotniskowy LWP 1966r. Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi