Moses Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Zalążek nowego tematu ;) Folland Gnat T.1 z nowego zestawu Airfixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Konstrukcja zupełnie mi nieznana, ale model ciekawy, choć mam wrażenie, że wash nie wszedł we wszystkie linie. Zalążek brytyjskiej serii? Czyżby zdrada Marines? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2012 choć mam wrażenie, że wash nie wszedł we wszystkie linie. Łosz jest tylko w kokpicie ;) Zalążek brytyjskiej serii? Czyżby zdrada Marines? Marinesi nadal number one, trzeba czasami sobie jednak urozmaicić życie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Troche po oczach bije łączenie kadłuba na spodzie a tak to całkiem fajne latadełko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Podobają mi się zdjęcia. Bardzo tajemniczo wygląda na tym czarnym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Podobają mi się zdjęcia. Bardzo tajemniczo wygląda na tym czarnym tle. Też zwróciłem na to uwagę, ma się wrażenie zawieszenia w przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam Ogólnie model mi się podoba,bo jest dość oryginalny i rzadko widywany na forach i imprezach modelarskich, choć wspomniane łączenie kadłuba, oraz nieco nierówno malowanie ramy owiewki odbierają mu nieco uroku. Koniec końców jest ok, ale ja tam nie mogę się już doczekać Twojego Puszczyka Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Bardzo ładny samolot i fajny model. Tylko czemu ma niepomalowane wnętrze kabiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Tylko czemu ma niepomalowane wnętrze kabiny ? Po czym to wznosisz? Czy wnętrze miało by się mienić kolorami tęczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkodaFka Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Model godny uwagi, Robiłeś warsztat tutaj u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Model byl z serii szybkich, prostych, bezstresowych, tw warsztatu nie robilem. Ps. Osoby majace w planach stworzenie tej miniatury, powinien zainteresowac fakt iz pavla w zeszlym tygodniu wypuscila ladna zywice z kokpotem do tego modelu. Tera tylko czekac na konwersje na wersje jednomiejscowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Tylko czemu ma niepomalowane wnętrze kabiny ? Po czym to wznosisz? Czy wnętrze miało by się mienić kolorami tęczy? Po tym, że jest jednokolorowe. A przecież same fotele to dosyć skomplikowana i kolorowa konstrukcja. Pooglądaj zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi