Forest Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam Model śledzę od samego początku (sam go kiedyś popełniłem, ale już chyba gdzieś o tym wspominałem ), idzie Ci naprawdę rewelacyjnie Gdy dojdziesz już do mostku, uważaj na jedno, przednia ściana i boczne rozjeżdżają się na skrzydłach, trzeba ingerować operacyjnie (boki idą do góry). A teraz, dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grumsha Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 hmm dziwne..bo niby ja kupiłem titanica tą edycję kolekcjonerską z drewnianym pokładem relingami i innymi metalowymi elemetami takimi jakie Ty dokupiles ale nie mam tych drewnianych ram od okien...aż dziwne ze acadmy wypuszcza model edycji kolekcjonerskiej a nie posiada tych elemętów;/ samych tych ramek do okien nie kupie nigdzie? tylko w zestawie z relingami laweczkami itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kunda5 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 temat umarł. nie dziwi mnie to bo ja też niektórych spraw do konca nie do prowadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel2123 Napisano 12 Listopada 2012 Autor Share Napisano 12 Listopada 2012 Hej Chłopaki! Muszę przyznać, że ostatnio zaniedbałem temat (Titanica też) Problem w tym, że się przeprowadziłem i na nowym mieszkaniu nie mam miejsca do pracy nad modelem... Ale zdecydowałem się zakupić biurko abym mógł kontynuować prace :-) Już niebawem zbuduje nową stocznie :-) Skończę ten model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Niech robota wre! Ja też mam problemy stoczniowe ale udało mi się ostatnio w kuchni trochę pomalować podczas nieobecności żony:] Do końca roku mam zamiar skończyć warsztat to coś pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 No to widzę że nie tylko ja mam problemy z kontynuacją budowy modeli, u mnie to kompletny brak czasu na hobby. Być może jak się przeprowadzę do nowego domku, to coś wreszcie sobie pokleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grumsha Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 u mnie jak wyżej...wrak Titanika spoczął na dnie...ale szafy puki co xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi