Mark666 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Dziś ukończyłem ten model. Generalnie nie miałem z nim jakiś poważniejszych problemów, po za tym że była duża ilość drobnicy którą trzeba było malować oddzielnie. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Model wygląda świetnie , tylko podglądać warsztat. A jaki jest wzgląd do silnika w tym modelu? czy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Aah wspaniały model, tylko pozazdrościć, oby więcej takich modeli. Bardzo fajnie że prowadziłeś warsztat bo śledziłem go niemal że od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Tu niema "względu" do silnika. Jest sama miska i jak dobrze pamietam dolna część skrzyni. Kabina niestety na stałe jest nie podnosi się Świetny model!! P.s Teraz to mnie zmotywowałeś aby dokończyć mojego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Wszystko dopięte na ostatni guzik;] Bardzo, ale to bardzo podoba mi się to czyste wykonanie + mnóstwo detali porozrzucanych po całym modelu. Teraz tylko dioramka, jakiś pożar, albo lepiej defilada:D Gratki! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Wszystko dopięte na ostatni guzik;] Bardzo, ale to bardzo podoba mi się to czyste wykonanie + mnóstwo detali porozrzucanych po całym modelu. Czy można dodać coś jeszcze do tego komentarza? Chyba nie, wiec niech moim komentarzem będzie zacytowany komentarz kolegi. Piwo to za mało, daję szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Dziękuję wszystkim za komentarze. Myślę że następny strażak -- Peterbilt -- nie będzie gorszy . Długo trwała budowa , bo nie lubię robić czegoś na siłę, wtedy zawsze coś się popapra. Taki mały suplement --- czyżby początek -- Red Galery--?? Na pewno dojdą jeszcze dwa wozy , ale to zaledwie" czubek góry lodowej." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Super Atego tylko koguty troche nie tegas, ładna OSP:D Jeep już wycofany z podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam Jestem ogromnym fanem tego modelu. Uważam, że Revell odwalił z nim kawał dobrej roboty i już nie mogę się doczekać kiedy sprawię sobie swojego Schlingmann'a. Z tego powodu bacznie obserwowałem Twoją pracę nad nim i niecierpliwie wyczekiwałem kolejnych postów. Aż się miło na sercu robiło gdy do szafek trafiały kolejne sprzęty. Efekt końcowy jest więcej niż zadowalający i po otwarciu szafek widać jest ilość pracy jaka została w niego włożona. Jest schludnie i czysto, jak na poświęceniu nowego wozu dla jednej z OSP Tym nie mniej do pełni radości brakuje mi tu dwóch rzeczy: 1. Wyraźniejsze pogłębienie linii podziałowych 2. Wash na elementach wyposażenia pożarniczego Te dwa zabiegi podkreśliłyby detale, a szoferka z pogłębionymi liniami podziału zyskałaby na trójwymiarowości. Poza tym jest naprawdę soczyście Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Mark666, co tu duzo pisac - model pierwszej klasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauda86 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Bardzo mi się podoba Mercedesik. Najbardziej przypadł mi do gustu sprzęt pochowany w "szafkach". Musiałeś się nieźle napracować przy malowaniu takiej ilości detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Fajnie wyszło, szczególnie zestawienie trzech modeli tematycznie, ale Światełka się nie świecą :-( I syreny nie wyją... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Jeszcze raz WIELKIE dzięki. Wiktorek, nie ma pożaru, nie ma światełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Jak zawsze bardzo ładny model Tylko czekać na kolejnego wip'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Piękny strażak . Tylko zazdrościć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Super model. Sam na niego poluje. Jest maly szczegol ktorego nie pomalowales. Są ta te kwadraciki przy roletach. http://czerwonesamochody.com/data/media/164/338K94_lewa_skrytka.jpg. To u gory z tym drutem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Super model. Sam na niego poluje. Jest maly szczegol ktorego nie pomalowales. Są ta te kwadraciki przy roletach. http://czerwonesamochody.com/data/media/164/338K94_lewa_skrytka.jpg. To u gory z tym drutem. Tak wiem, ale połapałem się za póżno. To bardzo stresujący model , aczkolwiek po zrobieniu daje pewną dozę zadowolenia. Dzięki za koment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Mercedes zdobywa pierwsze laury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauda86 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Gratuluję zasłużonej nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 gratualcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 Dziękuję koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Łoj, przegapiłem odznaczenie:D Gratki! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Mark to za mercedesa dostałeś pierwsze miejsce ? Mi się wydawało i przynajmniej tak pisało na listach zwycięzców (Gdzie daje sobie rękę uciąć), że za Bedforda ta nagroda. Tak czy siak, gratulacje ! PS : I po ogłoszeniu list miałem racje : PC2-S Nr Imię Nazwisko Miejscowość Klub Nazwa modelu Ocena Miejsce 277 Marek Siądecki Lublin ind. Bedford "OBDL" 86 1 187 Krzysztof Ceforski Kielce MOPR Peterbilt + Trailer "Nascar" 81 2 73 Krystian Zawistowski Lublin ind. Volvo FH 16 80 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 Mark to za mercedesa dostałeś pierwsze miejsce ? Mi się wydawało i przynajmniej tak pisało na listach zwycięzców (Gdzie daje sobie rękę uciąć), że za Bedforda ta nagroda. Tak czy siak, gratulacje ! PS : I po ogłoszeniu list miałem racje : PC2-S Nr Imię Nazwisko Miejscowość Klub Nazwa modelu Ocena Miejsce 277 Marek Siądecki Lublin ind. Bedford "OBDL" 86 1 187 Krzysztof Ceforski Kielce MOPR Peterbilt + Trailer "Nascar" 81 2 73 Krystian Zawistowski Lublin ind. Volvo FH 16 80 3 A nic już nie wiem, powiedziano mi że za Merca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi