dumapolski Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Bardzo ładnie wykonana figurka, ale śnieg, to Ci nie wyszedł. Cytuj
cortez 77 Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 bardzo ładnie wykonana figurka, napisz coś więcej na temat tego czym ją malowałeś, jeśli można o dodatkowe, większe zdjęcia twarzy to bardzo bym prosił. Cytuj
dziabik Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Podoba mi się,fajnie i dokładnie pomalowany.Tylko faktycznie popracuj nad podstawką bo psuje efekt. Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Pięknie pomalowane, bardzo mi się podoba. Ze śniegiem, to poszukaj albo może ktoś podpowie, jak go realistycznie odwzorować i można byłoby poprawić. Cytuj
Michał81 Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 No fakt, śnieg trochę niedorobiony,ale jak ktoś ma jakiś link do tutorialu, artukułu z fotkami, gdzie jest pokazane jak zrobić dobry to chętnie się nauczę na przyszłość, wiedzy nigdy nie za wiele Cortezie - figutka malowana w całości akrylami Vallejo i Lifecolor Cytuj
GrzesiekW Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Ładnie pomalowana figurka.Bardzo podoba mi się tarcza. Cytuj
bazylms Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Ja robiłem śnieg mieszając sodę oczyszczoną z wikolem testując stosunek mieszanki na oko. Na sam koniec popsikałem lakierem do włosów i posypałem samą sodą. Tu masz link do warsztatu w którym ro robiłem: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=26818 Cytuj
Michał81 Napisano 11 Maja 2012 Autor Napisano 11 Maja 2012 dzięki, potestuję, bo w planach Rosja 1812 Cytuj
GrzesiekW Napisano 11 Maja 2012 Napisano 11 Maja 2012 Świetna epoka. Załóż warsztat to będę na bank kibicował . Którą stronę zamierzasz przedstawić (Francja czy Rosja)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi