Michał81 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Bardzo ładnie wykonana figurka, ale śnieg, to Ci nie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 bardzo ładnie wykonana figurka, napisz coś więcej na temat tego czym ją malowałeś, jeśli można o dodatkowe, większe zdjęcia twarzy to bardzo bym prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Podoba mi się,fajnie i dokładnie pomalowany.Tylko faktycznie popracuj nad podstawką bo psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Super figurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Pięknie pomalowane, bardzo mi się podoba. Ze śniegiem, to poszukaj albo może ktoś podpowie, jak go realistycznie odwzorować i można byłoby poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 No fakt, śnieg trochę niedorobiony,ale jak ktoś ma jakiś link do tutorialu, artukułu z fotkami, gdzie jest pokazane jak zrobić dobry to chętnie się nauczę na przyszłość, wiedzy nigdy nie za wiele Cortezie - figutka malowana w całości akrylami Vallejo i Lifecolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Ładnie pomalowana figurka.Bardzo podoba mi się tarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Ja robiłem śnieg mieszając sodę oczyszczoną z wikolem testując stosunek mieszanki na oko. Na sam koniec popsikałem lakierem do włosów i posypałem samą sodą. Tu masz link do warsztatu w którym ro robiłem: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=26818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 dzięki, potestuję, bo w planach Rosja 1812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Świetna epoka. Załóż warsztat to będę na bank kibicował . Którą stronę zamierzasz przedstawić (Francja czy Rosja)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi