LimaOscar Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Cześć Tak, w 1/72 też będą; nawet w 1/48 - wyjdą pod szyldem Karaya. Tak po prawdzie to 'projekt Milka' jest Karayi. Ja się podpiąłem i 'zawędziłem' zestaw w 1/144 . Co do farby - nie wiem czy ktoś to produkuje. Ale zawsze można sobie namieszać w oparciu o dokumentację zakupioną w spożywczym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Co do farby - nie wiem czy ktoś to produkuje. Ale zawsze można sobie namieszać w oparciu o dokumentację zakupioną w spożywczym ;) Dobre No to cieszy fakt ze nawet w 48 będą. Musze zweryfikowqać w takim razie plany. Jako Antkomaniak posiadam w magazynku jakie siedem modeli w róznych skalach z już potencjalnie przypisanymi malowaniami ale w tym wypadku plany warto zmienić. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anioł Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 A może coś takiego., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Kalka fajna, ciekawe malowania. Miałem możność zobaczenia ich produktów na żywo - wysoka jakość. Szkoda tylko, że wszystkie Antki współczesne, choć tytuł zestawu sugeruje coś zgoła innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Konkretnie chodzi o malowania z "niewiastami" ale "Zośka" SP-AOA w starym ubraniu była o wiele ładniejsza, nawet taka wypłowiała. Ale huragan zrobił swoje i to już nie ten sam samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Może głupie pytanie ale gdzie te kalki można nabyć? Sa gdzieś w jakimś polskim sklepie do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Jeśli masz na myśli kalki Bombshell, to u nas chyba ich nie ma w sprzedaży. Ja swoje kupowałem w Hannantsie (inne zestawy). Inna sprawa, że akurat tych Antków to w tej chwili nigdzie nie widziałem, ani w Hannantsie, ani w innym sklepie. Nie wiem, albo ich jeszcze nie ma, albo już nie ma. Ceny większości zestawów Bombshell (bez względu na skalę) to 11.90 - 12.90 funciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 (...)"Zośka" SP-AOA w starym ubraniu była o wiele ładniejsza, nawet taka wypłowiała. Ale huragan zrobił swoje i to już nie ten sam samolot Rzecz gustu A SP-AOA ktoś ostatnio gdzieś może widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Dobrze wiedzieć ;). Będę miał to na uwadze przy następnych zakupach. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 An-2 Hobbyboss juz jest dostepny: http://www.jadarhobby.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&inc_subcat=1&keywords=An-2++++1%2F48&pfrom=&pto=&x=76&y=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi