LimaOscar Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Cześć Tak, w 1/72 też będą; nawet w 1/48 - wyjdą pod szyldem Karaya. Tak po prawdzie to 'projekt Milka' jest Karayi. Ja się podpiąłem i 'zawędziłem' zestaw w 1/144 . Co do farby - nie wiem czy ktoś to produkuje. Ale zawsze można sobie namieszać w oparciu o dokumentację zakupioną w spożywczym ;) Cytuj
tees Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Co do farby - nie wiem czy ktoś to produkuje. Ale zawsze można sobie namieszać w oparciu o dokumentację zakupioną w spożywczym ;) Dobre No to cieszy fakt ze nawet w 48 będą. Musze zweryfikowqać w takim razie plany. Jako Antkomaniak posiadam w magazynku jakie siedem modeli w róznych skalach z już potencjalnie przypisanymi malowaniami ale w tym wypadku plany warto zmienić. Pozdrawiam Darek Cytuj
LimaOscar Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Kalka fajna, ciekawe malowania. Miałem możność zobaczenia ich produktów na żywo - wysoka jakość. Szkoda tylko, że wszystkie Antki współczesne, choć tytuł zestawu sugeruje coś zgoła innego . Cytuj
Artek82 Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Konkretnie chodzi o malowania z "niewiastami" ale "Zośka" SP-AOA w starym ubraniu była o wiele ładniejsza, nawet taka wypłowiała. Ale huragan zrobił swoje i to już nie ten sam samolot Cytuj
tees Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Może głupie pytanie ale gdzie te kalki można nabyć? Sa gdzieś w jakimś polskim sklepie do kupienia? Cytuj
LimaOscar Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Jeśli masz na myśli kalki Bombshell, to u nas chyba ich nie ma w sprzedaży. Ja swoje kupowałem w Hannantsie (inne zestawy). Inna sprawa, że akurat tych Antków to w tej chwili nigdzie nie widziałem, ani w Hannantsie, ani w innym sklepie. Nie wiem, albo ich jeszcze nie ma, albo już nie ma. Ceny większości zestawów Bombshell (bez względu na skalę) to 11.90 - 12.90 funciaków. Cytuj
Woit Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 (...)"Zośka" SP-AOA w starym ubraniu była o wiele ładniejsza, nawet taka wypłowiała. Ale huragan zrobił swoje i to już nie ten sam samolot Rzecz gustu A SP-AOA ktoś ostatnio gdzieś może widział? Cytuj
LimaOscar Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Dobrze wiedzieć ;). Będę miał to na uwadze przy następnych zakupach. Dzięki za info. Cytuj
Diego Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 An-2 Hobbyboss juz jest dostepny: http://www.jadarhobby.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&inc_subcat=1&keywords=An-2++++1%2F48&pfrom=&pto=&x=76&y=10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi