Slawek_26869 Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Dzięki juz go namierzyłem, w zasadzie nie "mój ogródek" to mi jakoś umknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja Mój pierwszy wypad i to w ośmioosobowym towarzystwie na największy międzynarodowy europejski konkurs modelarski do Mosonshow mogę uznać za bardzo udany. Oprócz świetnej ekipy z którą podróżowałem a którą fantastycznie przygotował i bezpiecznie prowadził Eryk ze Scale23 - For The Modellers, udało mi się tam zdobyć dwa złote medale -za SbLim-a oraz stację radarową. Szczególnie cieszę się ze złota za SbLim-a, który mimo upływu czasu, dalej pozostaje w "formie", a obsada tej klasy była na najwyższym poziomie. Dziękuję wszystkim za świetnie spędzony czas. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Gratulacje !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Gratki. Fajnie, że te "emeryty" wciąż dają radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Te pinezki to miejsca medalowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja (edytowane) 14 minut temu, Adamo722 napisał: Te pinezki to miejsca medalowe dobry żart, póki co to model zdobył 30 nagród Edytowane 7 Maja przez Irek-M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi