RH Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Kolejna "skorupka " tym razem troszkę z późniejszego okresu .A mianowicie Messerek dwumiejscowy z firmy Dragon 1:48.Uprzedzając słowa kolegów taki sobie ,beznadziejny ,byle jak sklecony ,od niechcenia ,bez tzw duszy I niech tak zostanie A co wszystko musi być na cacy ! Edytowane 8 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 A jednak da się ukończyć ten model ? Mam dokładnie ten sam model rozgrzebany na warsztacie i zaciąłem się na etapie pasowania kadłuba ze skrzydłami ;/ Dokładnie ta sama konfiguracja.. Dla mnie OK i pewnie mnie nie wyjdzie lepiej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Świetny jak zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabnad Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Model mi się podoba chociaż także uważam, że wyglądałby lepiej z okapotowanym silnikiem. Dobre wrażenie psują zdjęcia z napisem "RAUCHEN WERBOTEN" powinno być "VERBOTEN" to tak jakby w polskim hangarze napisano "PALENIE NABRONIONE". Ale model ładny i chciałbym żeby moje tak wyglądały. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 taki sobie ,beznadziejny ,byle jak sklecony ,od niechcenia ,bez tzw duszy To chyba nie widziałeś moich modeli Mi się Twój messer podoba. Fakt, silnik rzeczywiście jakiś taki goły, ale ogólne wrażenie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabnad Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Widzę, że napis już zmieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Ogólnie to chciałbym umieć tak "od chcenia" robić modele jak Ty robisz je od "niechcenia" naprawdę jest na co popatrzeć Ale jako, że od najlepszych wymaga się więcej to mam jedną uwagę; spasowanie nosa, widać niedokładnie poszpachlowane łączenie oraz garb pomiędzy wyższym nosem a niższym kadłubem. Wydaje mi się, że modelarzowi na takim poziomie to po prostu nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Ogólnie to chciałbym umieć tak "od chcenia" robić modele jak Ty robisz je od "niechcenia" naprawdę jest na co popatrzeć Ale jako, że od najlepszych wymaga się więcej to mam jedną uwagę; spasowanie nosa, widać niedokładnie poszpachlowane łączenie oraz garb pomiędzy wyższym nosem a niższym kadłubem. Wydaje mi się, że modelarzowi na takim poziomie to po prostu nie wypada. Może i prawda ,ale to nie mój klimat :( ,ot taka odskocznia .Lepiej sie czuję w plątaninie drutów ,płótna i drewna ,to mój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Model jest Prze-Pięk-Ny Wnętrze silnika trzeba było pokazać i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi