Micz Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Ale wpadka z tymi Pactrami, dawno nie kupowałem ich:P Wybaczcie koledzy! Czekam na kontynuację relacji. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 Ja ci wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 Witam na rozgrzewke poszło takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 A co to jest !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Wlasnie? Wlot do sprezary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 sam nie wiem co to jest w tym też to jest , może być że to wlot do sprężary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 A zdjęcie tego wlotu naprawdę wyraźne! Jak postarasz się o lepsze zdjęcia to koledzy napewno więcej będą mogla doradzić lub pochwalić... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 tak jak pisał majek jest to wlot powietrza do sprężarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 Dzięki Timi , ja myślałem że to rura wydechowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Nie ma za co Tak na zdrowy rozum rurą wydechową to zazwyczaj wylatuje a nie wlatuje, a to coś "dziurką" do przodu sterczy pozdrawiam, miłej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Czy nasz msegen bedzie kiedys dobrym modelarzem jeszcze sie okaze. Na dzis, moge powiedziec, ze jest "medialnym geniuszem". Patrzcie ile postow i odwiedzin przyciagaja jego tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 ekramo bo zaszokowałem prawie wszystkich plakatówkami i szpachla do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Raczej dlatego, ze masz jakas dziwna tendencje do utrudniania sobie zycia... Przyciagasz uwage, bu ludzie szukaja sensacji i sa ciekawi, jak bardzo Ci sie nie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 Raczej dlatego, ze masz jakas dziwna tendencje do utrudniania sobie zycia... teraz sobie poutrudniam życie w modelarstwie to później pójdzie łatwiej , bo będe wiedział co i jak . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Wyczuwam tu nutkę agresjii...Nie no ale o co chodzi Majek, jak chce popróbować czy utrudniać to niech sobie robie co zechce...Podoba mu się, chce mieć większe wyzwanie to czemu nie. A poczekajmy na efekt końcowy to jeszcze pogadamy.. Pozdrwaiam Artur Radkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 A tam od razu agresji... Jasne, niech kolega msegen robi sobie tak, jak jak uwaza za stosowne, przeciez to nie moj model. Tylko efekt takiej pracy jest dosyc latwo przewidziec i raczej nie ma co sie spodziewac cudow (obym sie pomylil). Poprostu probuje jakos metoda kropelkowa przekonac Msegena, zeby jednak zaczal kozystac z materialow przewidzianych do swoich celow. Mniejsze ryzyko, ze dozna zawodu i ze np. zniecheci sie do modelarstwa. Wiesz, na tej samej zasadzie ja bym sie zniechecil do, no nie wiem, do jedzenia sztuccami, gdybym usilnie i wbrem sugestiom innych, probowal to robic mlotkiem i wkretakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virgojavier Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Sam nie jestem super modelarzem ale to co tu widze mrozi mi krew w żyłach.... jak można być tak upartym. Po co prosisz o komentarze jak i tak wiesz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Po co prosisz o komentarze jak i tak wiesz lepiej?I wlasnie o to mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 No racja. Ja też niejestem najlepszy ale pokleić też lubie. I wiesz co Majek masz racje w pewnej kwestii. (po co jesć młotkiem i wkrętakami.. Pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 msegen!! gdzie ten messer? robisz juz go dwa miesiace (pierwsze foty z maja 2007). Zrob dobre zdjecia abysmy mogli sie rozerwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 ekramo nie przesadzaj że pierwsze foty z maja 2007. Dziś nie będzie fotek może jutro , bo kłade panele u brata. chłopaki wychamujcie trochę, muwie że jak będe w Olsztynie u Pana Rysia to kupie farby i szpachel modelarską ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 No, telewizji nie oglądam, ale przyznam że tu też jest niezły show komediowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Ha Ha Ha..Bardzo śmieszne.. Pzdr..Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Chcecie sie ponabijać to oglądajcie na TVN fakty i powtórki majewskiego, myślę ze to nie miejsce na takie akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 mniam mniam chrup chrup, pyśny popcorn, mlask mlask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi