Skocz do zawartości

{[RELACJA]} budowy Messerschmitt BF-109 G-14 'Croatian A.F '

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale wpadka z tymi Pactrami, dawno nie kupowałem ich:P Wybaczcie koledzy! Czekam na kontynuację relacji.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A zdjęcie tego wlotu naprawdę wyraźne! Jak postarasz się o lepsze zdjęcia to koledzy napewno więcej będą mogla doradzić lub pochwalić...

Pozdrawiam.

Napisano

Nie ma za co

Tak na zdrowy rozum rurą wydechową to zazwyczaj wylatuje a nie wlatuje, a to coś "dziurką" do przodu sterczy

pozdrawiam, miłej nocy życzę

Napisano

Czy nasz msegen bedzie kiedys dobrym modelarzem jeszcze sie okaze.

Na dzis, moge powiedziec, ze jest "medialnym geniuszem".

Patrzcie ile postow i odwiedzin przyciagaja jego tematy

Napisano

Raczej dlatego, ze masz jakas dziwna tendencje do utrudniania sobie zycia... Przyciagasz uwage, bu ludzie szukaja sensacji i sa ciekawi, jak bardzo Ci sie nie uda...

Napisano
Raczej dlatego, ze masz jakas dziwna tendencje do utrudniania sobie zycia...

teraz sobie poutrudniam życie w modelarstwie to później pójdzie łatwiej , bo będe wiedział co i jak . ;)

Napisano

Wyczuwam tu nutkę agresjii...Nie no ale o co chodzi Majek, jak chce popróbować czy utrudniać to niech sobie robie co zechce...Podoba mu się, chce mieć większe wyzwanie to czemu nie. A poczekajmy na efekt końcowy to jeszcze pogadamy..

Pozdrwaiam Artur Radkiewicz

Napisano

A tam od razu agresji... Jasne, niech kolega msegen robi sobie tak, jak jak uwaza za stosowne, przeciez to nie moj model. Tylko efekt takiej pracy jest dosyc latwo przewidziec i raczej nie ma co sie spodziewac cudow (obym sie pomylil). Poprostu probuje jakos metoda kropelkowa przekonac Msegena, zeby jednak zaczal kozystac z materialow przewidzianych do swoich celow. Mniejsze ryzyko, ze dozna zawodu i ze np. zniecheci sie do modelarstwa. Wiesz, na tej samej zasadzie ja bym sie zniechecil do, no nie wiem, do jedzenia sztuccami, gdybym usilnie i wbrem sugestiom innych, probowal to robic mlotkiem i wkretakiem...

Napisano

Sam nie jestem super modelarzem ale to co tu widze mrozi mi krew w żyłach.... jak można być tak upartym.

Po co prosisz o komentarze jak i tak wiesz lepiej?

Napisano

No racja. Ja też niejestem najlepszy ale pokleić też lubie. I wiesz co Majek masz racje w pewnej kwestii. (po co jesć młotkiem i wkrętakami..

Pzdr..

Napisano

msegen!!

gdzie ten messer? robisz juz go dwa miesiace (pierwsze foty z maja 2007).

Zrob dobre zdjecia abysmy mogli sie rozerwac.

Napisano

ekramo nie przesadzaj że pierwsze foty z maja 2007.

Dziś nie będzie fotek może jutro , bo kłade panele u brata.

chłopaki wychamujcie trochę, muwie że jak będe w Olsztynie u Pana Rysia to kupie farby i szpachel modelarską ;);)