bartek33365 Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Witam przedstawiam drugi model z pancerki. Tym razem jest to 998 z Italeri. Co do składania było więcej pracy niż przy 1025 Academy. Było sporo śladów po wypychaczach i kilka nie spasowań przyjemnie się go robiło. Jednym z błędów jakie wymienicie to na pewno będą koła ale w niedalekiej przyszłości będą wymieniane podobnie jak anteny. Zapraszam do komentowania i oceniania I zdjęcie z 1025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Nawet nieźle wygląda... Jeśli chcesz kilka merytorycznych komentarzy wrzuć galerię na forum HumveeModels, tam Chłopaki wylapią wszystkie niedociągnięcia... Od siebie napiszę tylko tyle, że nie zawsze trzeba wykorzytsać wszystkie części, które oferuje zetaw... I tak ja osobiście zostawiłbym tylko jedną antenę z tyłu... mocowanie boczne i tylne podwyższone jest samo w sobie jakieśtakie nijakie... poza tym mało jest zdjęć z tak obwieszonym antenami humve m998 pierwszej generacji... Poza tym 3 anteny a w zestawie brak radia! Co do jakości malowania, to na tych zdjęciach nie wygląda najgorzej, ale raczej niewiele na nich widać... No i koła do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Model jest już na forum HUMVEE. Niedociągnięć kilka się znalazło, ale tylko drobiazgi - ogólnie jednak to naprawdę bardzo udany model (fotki już mniej). Co do braku radia i wyglądu zestawowych kół, to niestety jest to przykład, że prosto z pudła z zestawu Italeri nie da się zbudować dobrego modelu. Bo co innego wygląd i samo wykonanie (co u Bartka jest na wysokim poziomie), a co innego choćby podstawy merytorycznej zgodności - rzeczywiście brak radia przy trzech antenach jest niefajny. Koła zaś są po prostu paskudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Jak wcześniej pisałem koła będą zmieniane i wtedy zrobię lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Ja myślę, że mimo kilku nie dociągnięć model jest bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi