Konrad C Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Witam! Jak na razie projekt "Zemsty II" postanowiłem zawiesić ze względu na brak dokumentacji, dlatego też pod skalpel idzie tytułowy Sherman. Dodatki zawarte w zestawie. Faktura odlewu. Malowanie które wybrałem. Sklejona osłona transmisji i koła napędowe, wanna przyłożona do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Jako fan shermanów pooglądam.Model prosto z pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Jednak zmiana będę obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Również zasiadam i obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Jakie malowanie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Właśnie taki sherman mi się marzy wiec siadam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Jakie malowanie planujesz? A zrób 15 obrotów w gorę, rolką w myszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Zapewne już widziałeś ten model, ale wstawię link do niego:D Może się przydać przy budowie i malowaniu-jest to ta sama maszyna co twoja http://vis-miniatures.blogspot.com/2012/01/sherman-m4a1-dv.html (link do blogu kolegi Vis13)-świetna praca Edytowane 30 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Właśnie nie rozumiem to jest malowanie tylko zieleń czy mieszane z piaskowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Właśnie nie rozumiem to jest malowanie tylko zieleń czy mieszane z piaskowym ? Zobacz na link wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Z twojego tematu robi się niezły labirynt xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Zasiadam i obserwuje, tym bardziej że jest to jeden z moich ulubionych czołgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Dzięki Panowie! Jako fan shermanów pooglądam.Model prosto z pudła? Tak, zestaw jest na tyle bogaty, że będzie z pudelka. Jednak zmiana będę obserwował Ano. Zapewne już widziałeś ten model, ale wstawię link do niego:D Może się przydać przy budowie i malowaniu-jest to ta sama maszyna co twoja http://vis-miniatures.blogspot.com/2012/01/sherman-m4a1-dv.html (link do blogu kolegi Vis13)-świetna praca Oj chciałbym aby moja praca była chodź w 20% podobna do pracy Krzysztofa. Blog widziałem a sam model jest rewelacyjny. Z twojego tematu robi się niezły labirynt xD Spoko zrobię mapę. Zostały tylko 2 wózki. Mam problem, bo nie wiem czy mam zostawić tą linie podziału: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Szpachlować, co prawda Lee, ale te same zawieszenie. "Honky Tonk" niewiele się się nawalczył. W styczniu 43 pod Sidi bou Zid w Tunezji dostał prawdopodobnie z "Acht-Acht". Trafienia były druzgocące, wewnętrzna eksplozja oderwała mu beret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Aleś tych Shermanów nakupił. Patrzę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2012 Dzięki Vis! Aleś tych Shermanów nakupił. Patrzę dalej. Dla zrównoważenia kupiłem Ba-64 i Stummela. ;) Jak na razie mam nawał pracy przy modelach na zamówienie i w domu. Coś tam trochę polepiłem ale chyba się wstyd przyznać i fotki wklejać, bo to raptem parę części. Trochę ostatnio też posiedziałem przy Churchillu, ogólnie to czekam na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Moje nie doczekanie kiedy zaczne swojego czerczila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2012 Moje nie doczekanie kiedy zaczne swojego czerczila Bardzo się doczekać nie możesz? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 W ten weekend wywożę wszystkie modele do rodzinnego domu żeby się nie rozpraszać przed egzaminami. Ale jak wróce będzie totalny dym, 4 modele będą malowane naaa raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Dwa maniaki się dobrały. Ja to wakacji nie mam, a na urlopie to prace domowe. Obserwuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Haha ;p Trochę polepiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Piękny ronsonik sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 No wspaniale, fajne te przednie błotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Nic dodać nic ując Maluj już go waćpanie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Brzydal, budowa czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi