pankot13 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Korzystając z gościnności Konrada i Grześka dołączam do ich warsztatu ze swoim Shermanem FF Hybrid. Postanowiłem zrobić z niego model przypominający w mniejszym lub większym stopniu ZEMSTĘ II. Na razie tyle udało mi się poskładać; Oczywiście wszystkie porady i podpowiedzi mile widziane. Tym bardziej,że dysponuje tylko jedna fotką Zemsty.O istnieniu innych nic mi nie wiadomo. Cytuj
bazylms Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 O warsztat się rozszerza. A czym ty te foty robiłeś? Cytuj
Twitch Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 No efekciarskie macie te shermany... podglądam dalej Cytuj
Is-7 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Witam. No się tak zastanawiam, który będzie najbardziej klimatyczny, bo wszystkie będą na 100% świetnie zrobione. Cytuj
pankot13 Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Baza psiknięta. Następnie będę to wszystko cieniował.No i utknąłem na składaniu podwozia . Cytuj
Michał96 Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Świetnie wygląda, kolor bardzo mi się podoba. Na zbliżeniu detal wygląda wspaniale, coraz bardziej kusi mnie ten sherman Cytuj
revicess Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 tam obok lampy po prawej na tej osłonce tego podobnego do lampy chyba niedoszlifowaleś Cytuj
pankot13 Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Dzięki Panowie. Revicess to jest wycięcie na blaszce. Dalszy efekt zabawy aerografem.Jeszcze powyciągam detale . Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Konrad ma racje ,te niby CM to jakas lipa jest w naturze nie spotykane Cytuj
Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Autor Napisano 7 Lipca 2012 Samo CM jest fajne ale wyciąganie detali moim skromnym zdaniem to porażka. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 ... wyciąganie detali moim skromnym zdaniem to porażka. o tym mówię ,sztucznie to wygląda Cytuj
Michał96 Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Super, wspaniała robota. Przepiękne cieniowanie Cytuj
pankot13 Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Dzięki. Konrad ma racje ,te niby CM to jakas lipa jest w naturze nie spotykane Pewnie masz rację Robert,ale jak podnosi wygląd modelu. Po filtrach poszła kalkomania. Zdaję sobie sprawę ,że Dragon trochę przesadził z wielkością napisu ZEMSTA II. Tak to wygląda na chwilę obecną; Teraz czas na biedronkę itp. Nie jestem pewny czy głowa konia ma być żółta czy też biała? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi