Konrad C Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Kupie od Bronko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Korzystając z gościnności Konrada i Grześka dołączam do ich warsztatu ze swoim Shermanem FF Hybrid. Postanowiłem zrobić z niego model przypominający w mniejszym lub większym stopniu ZEMSTĘ II. Na razie tyle udało mi się poskładać; Oczywiście wszystkie porady i podpowiedzi mile widziane. Tym bardziej,że dysponuje tylko jedna fotką Zemsty.O istnieniu innych nic mi nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 O warsztat się rozszerza. A czym ty te foty robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Aparatem na szybkiego.Sry za jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 No efekciarskie macie te shermany... podglądam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Witam. No się tak zastanawiam, który będzie najbardziej klimatyczny, bo wszystkie będą na 100% świetnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Baza psiknięta. Następnie będę to wszystko cieniował.No i utknąłem na składaniu podwozia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 Co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Tamiya XF-62 Olive Drab Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Świetnie wygląda, kolor bardzo mi się podoba. Na zbliżeniu detal wygląda wspaniale, coraz bardziej kusi mnie ten sherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 tam obok lampy po prawej na tej osłonce tego podobnego do lampy chyba niedoszlifowaleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Dzięki Panowie. Revicess to jest wycięcie na blaszce. Dalszy efekt zabawy aerografem.Jeszcze powyciągam detale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Nie wyciągaj nic, dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Konrad ma racje ,te niby CM to jakas lipa jest w naturze nie spotykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Samo CM jest fajne ale wyciąganie detali moim skromnym zdaniem to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 ... wyciąganie detali moim skromnym zdaniem to porażka. o tym mówię ,sztucznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Mi też to cieniowanko podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Super, wspaniała robota. Przepiękne cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Dzięki. Konrad ma racje ,te niby CM to jakas lipa jest w naturze nie spotykane Pewnie masz rację Robert,ale jak podnosi wygląd modelu. Po filtrach poszła kalkomania. Zdaję sobie sprawę ,że Dragon trochę przesadził z wielkością napisu ZEMSTA II. Tak to wygląda na chwilę obecną; Teraz czas na biedronkę itp. Nie jestem pewny czy głowa konia ma być żółta czy też biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Super Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 krótko szacunek za tego shermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Ma być żółta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Ale żarówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi