pankot13 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Fotka na szybkiego; Z powodu braku kalkomanii jednak nie będzie Polskiego shermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Z powodu braku kalkomanii jednak nie będzie Polskiego shermana. w pudełku masz do Żądła http://www.militarymodelling.com/sites/1/images/member_albums/35521/6228.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Też to pisałem. ;p Aczkolwiek teraz to już po fakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Tak mam ale tylko napis Żądło. Zapomnieliście obydwaj,że oznaczenia wieży było jedno wspólne do obu wozów.I niestety zostało zepsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Faktycznie, popatrzyłem na kalkomanie i .... zwracam honor. Tak czy siak wygląda pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Nie zwróciłem na to uwagi bo nie znalazłem inboxa tego zestawu .Tak jak Konrad pisze jest ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Piotrze szerman prezentuję się coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Chłopaki mają rację, jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Dzięki. Małe co nieco; Trochę hamuję z brudzeniem ponieważ w dalszym ciągu czekam na kalkę z gwiazdą na tylna klapę nad silnikiem. Konrad wysłał mi ją chyba pieszym kurierem. Ps. Właśnie doszły.Dzięki Konrad. Tak zabezpieczone,że nie mogłem ich znaleźć wśród tych kart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Ale szkarada, czemu pomalowałeś na biało skrawek bocznej płyty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Ale szkarada, czemu pomalowałeś na biało skrawek bocznej płyty ? Może i szkarada,ale wzorowałem się na instrukcji Dragona (na niej widać,że miał zamalowane jakieś poprzednie oznaczenia i numery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Piotrek spawy wyeksponowane pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Dalej tych kalek nie ma?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Doszły doszły czytaj wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Doszły doszły czytaj wyżej. No to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Panowie nie macie nic przeciwko jak bym się wpitolił do Was z moją Zemstą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Piękny Sherman Piotrze. Kończę kubla i gonię was . Panowie nie macie nic przeciwko jak bym się wpitolił do Was z moją Zemstą?? Wbijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 To twój warsztat rób co chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Piękny Sherman Piotrze. Kończę kubla i gonię was . Panowie nie macie nic przeciwko jak bym się wpitolił do Was z moją Zemstą?? Wbijaj No to będzie stowarzyszenie fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Wspaniały, wygląda jak prawdziwy , piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 No to jestem. Podgoniłem i zostało parę detali do wklejenia ale i tak Was nie dogonię bo aerograf będzie dopiero po pierwszym. Przepraszam za tło ale jestem tak wymęczony, że nie chce mi się przenosić tego w góry na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Ciekawe kiedy ci się zaczną części pierdzielić - to wtedy powstanie ciekawa hybryda, he, he. Chciałbym mieć taki potencjał i tyle czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Marnie widzę ten aerograf hehe, to będzie dopiero exploatacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 M4 DV już gotowy więc nic sie nie pomiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 No i fabryka ma zastój Konradzie. Jak przyjdzie aerek ruszysz jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi