revicess Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Mam jeszcze pytanko jaki odcień z serii vallejo air polecacie do pomalowania ruska ?? zamawiam milliputa to już się szarpne na farbke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2012 może vallejo 096 ?? który daje taki ciekawy efekt czy russian green 017 A więc co polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 siemka faktura skończona jeszcze gdzieniegdzie podszlifować Starałem się by wyglądało to wmiare realistycznie na to pójdzie jeszcze surfacer to myśle że będzie ładniej wyglądać. A wam jak się podoba ?? Mam jeszcze pytanie spawy które będe robił z miliputa można nakładać na pomalowany model surfacerem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Bardzo ładna faktura ci wyszła. Mam jeszcze pytanie spawy które będe robił z miliputa można nakładać na pomalowany model surfacerem ?? Ja spawy na KW robiłem przed nałożeniem podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2012 uhhh ciesze się , że się podoba byłem przestraszony że kiepsko bo nikt nie komentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Mam chwilowo dostęp do neta więc napiszę że mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam pojawił się mały problem ,zacząłem składać gąski i te zwisy z zestawu tamiya nie pasują zabardzo do zvezdy fotka : Mniej więcej widać chyba o co chodzi Sławek ty też miałeś taki problem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Nie gdyż do ISU użyłem gumowych gąsienic zawaliłeś sprawę używając rynienek Tamiyi do montażu pojedynczych ogniwek-jedyna rada zapuść trochę kleju na łączenia i skoryguj to ew. podgrzej suszarką ale ostrożnie!!!!!!! popraw tylną płytę- te zbiorniki zvezdy wywal kup sobie blachę edka do ISU i masz wszystko co potrzebujesz, siatki mocowania zbiorników etc. albo kup sobie zestaw panzer artu-czyli same zbiorniki pytanie czy warto? lufę z RB i sam zrób porządnie hamulec ew. aber ale to ponad 50 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Chodzi Ci o to żebym naprawił gumowe gąski ?? tylną płye poprawie wszystko w swoim czasie Co jest złego w hamulcu w lufie z RB a i czy ta lufa spasuje mi do tego modelu bo widziałem że końcówka którą przyklejamy do jarzma jest okrągła a ja mam zciętą Chodzi Ci o ten zestaw blaszek ?? http://www.martola.com.pl/pl141/produkty5987/JSU_152 czy może lepiej ten ? http://www.martola.com.pl/pl141/produkty14199/IS_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 nie zostaw gumisie popraw ogniwka! pisałem...bo chyba ze zdjęc wynika że używasz ogniwek?! rynienki tamiyi są do modelu tamki a nie zvezdy dlatego nie pasują zwisy -prościej nie mogę tego ująć blachy kup do ISU bo i tak są podobne a oszczędzisz 20 zeta i masz kasę na porządną deeszkę z RB i coś zostanie np. na browar żeby mieć materiał na blacharę lufa z RB ma brak faktury odlewu na hamulcu-pisałem wielokrotnie -zdjęcia zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia Pamiętaj że dużo czasu przy budowie modeli zajmuje szukanie dokumentacji etc. teraz działaj i SZUKAJ zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 12 Września 2012 Autor Share Napisano 12 Września 2012 Witam dotarło mini wyposarzenie do Józefa Nie ma tego co najważniejsze a mianowicie blaszek chociaż je zamówiłem w to musiałbym czekać jeszcze miesiąc więc odwołałem Myśle że na dniach coś zaczne działać ze spawami i usunę starą lufe którą zastąpie metalową pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi