templess Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Witam.Kolejny model, tym razem na kołach. Model to italerka i trochę przeróbek domowym sposobem. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Bardzo ładnie pomalowany i ubrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Super model bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Model naprawdę ładny tylko kładąc ten (patyczek) na pace, miałeś chyba /pomroczność jasną/ bez urazy ale pierwsze hamowanie i wszyscy :chodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Bardzo fajny, udany modelik, podoba mi sie umiarkowane brudzenie. Może odrobinę więcej dałbym suchego błota na kółkach. Też muszę się zabrać końcu za jakiegoś kołowca:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Świetna ciężarówka. Aż się prosi o kierowcę i strzelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Ale po co go mocniej b łocić jedynie wystarczy z aerka go przykurzyc i starczy nie potrzeba temu modelowi nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Gdyby nie ten stalowy km to byłoby całkiem fajnie. Przydałoby się go przemalować na czarno i przetrzeć metodą suchego pędzla odcieniami szarości lub metalizerem. Reszta całkiem do rzeczy. Postaraj się tylko o lepsze zdjęcia! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2012 Witam. Wielkie dzięki dla wszystkich za zainteresowanie i komentarze. Model naprawdę ładny tylko kładąc ten (patyczek) na pace, miałeś chyba /pomroczność jasną/ bez urazy ale pierwsze hamowanie i wszyscy :chodu. To była nawet chyba pomroczność ciemna .Już go uwiązałem linami i mogą hamować bez obaw Gdyby nie ten stalowy km to byłoby całkiem fajnie. Przydałoby się go przemalować na czarno i przetrzeć metodą suchego pędzla odcieniami szarości lub metalizerem. Kornik gun jest malowany czarnym a następnie metalizerem i wypolerowany. Ale jak sam zauważyłeś zdjęcia są kiepskie . Ale po co go mocniej b łocić jedynie wystarczy z aerka go przykurzyc i starczy nie potrzeba temu modelowi nic wiecej Przypyliłem go pactrą- A54 mud Jeszcze raz dzięki za wszystkie wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Przypyliłem go pactrą- A54 mud Dla zróżnicowania odcienia, możesz powciskać jeszcze trochę jakiegoś pigmentu w bieżnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2012 Dla zróżnicowania odcienia, możesz powciskać jeszcze trochę jakiegoś pigmentu w bieżnik. Uczynie to z pewnością. Pigmenty po zastosowaniu fixera zamiast się utrwalić w cudowny sposób zanikły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Ciekawe modele Robert robisz... ale błagam cie pożycz od kogoś aparat i porób lepsze zdjęcia bo całość traci na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2012 Ciekawe modele Robert robisz... ale błagam cie pożycz od kogoś aparat i porób lepsze zdjęcia bo całość traci na tym. Skoro na takich zdjęciach się bronią to nie jest źle A poważnie to myślę nad aparatem, tylko wiadomo kasa . Dzięki Janusz za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotek Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Na jednym ze zdjęć lewa opona się błyszczy - wystarczy sypnąć pigmentem ;-) a reszta superrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Nie wiem czym pstrykasz fotki Robert ale twoje modele naprawdę są warte zakupu aparatu. Nie musisz od razu kupować sprzętu z wysokiej półki. Mój poprzedni aparat to było takie pstrykadełko; http://allegro.pl/listing.php/search?string=C613&category=110630&description=1 Popatrz jakie w miarę fotki udało mi się z niego wykrzesać; Przepraszam Cię za zaśmiecanie twojego wątku.Jak przeczytasz wpis to usunę to foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2012 Gotek dzięki za opinię. Nie wiem czym pstrykasz fotki Robert ale twoje modele naprawdę są warte zakupu aparatu.Nie musisz od razu kupować sprzętu z wysokiej półki. Witam Piotrze. Zdjęcia robię telefonem sony ericsson- cyber shot . Byłem pewien że w aparat muszę zainwestować z 1000 pln. Stówkę za tego kodaka przeżyję. Dzięki za namiary . Kiedyś dużo bawiłem się lustrzankami to z tym też chyba sobie poradzę . Co do pumy to nie usuwaj jej. Bardzo lubię ten pojazd i jest niewątpliwym ozdobnikiem mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Ciekawie zagracona paka a czy ja tam bmw r-75 widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2012 Ciekawie zagracona paka a czy ja tam bmw r-75 widzę? Dokładnie tak. I to z koszem. Takie wojenne trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi