skikut87 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Świetny !! gratuluje aż boje się zaczynać swój projekt pod kryptonimem churchill bo obawiam się że Ci nie sprostam :( Jedyne do czego jako menda społeczna mogę sie doczepić to za dużo trawy przed przednim kołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Świetny !! gratuluje aż boje się zaczynać swój projekt pod kryptonimem churchill bo obawiam się że Ci nie sprostam :(Jedyne do czego jako menda społeczna mogę sie doczepić to za dużo trawy przed przednim kołem. Bez przesady, Janusz, Dumo i ja w jednym wątku to za mało. ;) Możesz zaznaczyć gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 A gdzie się podziały gąski? Powiem tak, daj więcej syfku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 A gdzie się podziały gąski? Powiem tak, daj więcej syfku Chodź raz przeczytaj to co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Jest napisane że dodajesz metalowego gąsienice.... ale czemu? Gumy Ci się zerwały, czy znudziły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Nie zerwały, po prostu farba mi odpada od tych gąsek i źle to wygląda, cała filozofia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Przez Was nabrałme ochoty na tego brzydala ,w czwartek będę w swoim sklepie i chciał bym kupić sobie czerczila tylko nie wiem którego /nasi pewnie nie używali ?/ w linku są wszystkie dostępne w tym sklepie: http://allegro.pl/listing/user.php?string=Churchil+&us_id=387982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Przez Was nabrałme ochoty na tego brzydala ,w czwartek będę w swoim sklepie i chciał bym kupić sobie czerczila tylko nie wiem którego /nasi pewnie nie używali ?/ w linku są wszystkie dostępne w tym sklepie: http://allegro.pl/listing/user.php?string=Churchil+&us_id=387982 Zapraszam do wątku! Niestety używaliśmy tylko Mk. I oraz Mk. II, właśnie przejrzałem swoje książki. Ale polecam Ci Mk. IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Zapraszam do wątku! Niestety używaliśmy tylko Mk. I oraz Mk. II, właśnie przejrzałem swoje książki. Ale polecam Ci Mk. IV. mówisz o tym? fajnie wygląda z tymi dodatkowymi gąskami ,możesz zrobic tak na szybko fotke z jakimś innym pojazdem w 35?Jak kupie to może dołącze z tym ,że postępy to bardzo rzadkie będą http://www.mojehobby.pl/products/British-Infantry-Tank-Churchill-Mark-IV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Zapraszam do wątku! Niestety używaliśmy tylko Mk. I oraz Mk. II, właśnie przejrzałem swoje książki. Ale polecam Ci Mk. IV. mówisz o tym? fajnie wygląda z tymi dodatkowymi gąskami ,możesz zrobic tak na szybko fotke z jakimś innym pojazdem w 35?Jak kupie to może dołącze z tym ,że postępy to bardzo rzadkie będą http://www.mojehobby.pl/products/British-Infantry-Tank-Churchill-Mark-IV.html Tak, o tym, robiłem kiedyś. Może pamiętasz "Minotaura"? Fotek nie mam ale mogę Ci podać wymiary. Tylko nie wiem jak to z tymi gąskami, możliwe, że dodają tylko do pierwszych zestawów wyprodukowanych. Ale wiesz, ja będę kupował ogniwka do swojego Avre i dam je tylko tak gdzie widać, czyli zostanie sporo z odcinków pod błotnikami, więc odpalę Tobie i Rafałowi, bo chyba też chciał. Etap farb olejnych mam za sobą, potrzeba mi tylko farbki do obić aby ruszyć dalej ale na zakupy mi się na razie nie zanosi, więc będzie przerwa. Chyba, że ktoś pożyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 w zestawie są dodatkowe ogniwa Konrad możesz tą fotke zrobic z innym czołgiem 35ce bo ciekawy jestem jaki on duży jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Konrad wymiatasz tym czerczilem W tej chwili jest tak za.....sty że boję się iż go za mocno obijesz i straci urok jaki ma w tej chwili. Teraz wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 w zestawie są dodatkowe ogniwa Konrad możesz tą fotke zrobic z innym czołgiem 35ce bo ciekawy jestem jaki on duży jest W takim razie nie wiem. Robercie bierz Churchilla i dołącz do Nas. Z Shermanem może być? Konrad wymiatasz tym czerczilem W tej chwili jest tak za.....sty że boję się iż go za mocno obijesz i straci urok jaki ma w tej chwili. Teraz wygląda jak prawdziwy. Spokojnie, wiem co robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 daj z szermanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 To tak na szybkiego, foto z lampą. z wielkości podobne, Churchill ma wielkość ~14cm, bez gąsienic oraz anten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Dzięki przekonałeś mnie mam z tego sklepu Panzer 38 z Tristara , gadałem tel. z właścicielem i zamieni mi na tego Czerczila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Dzięki przekonałeś mnie mam z tego sklepu Panzer 38 z Tristara , gadałem tel. z właścicielem i zamieni mi na tego Czerczila Dziś chcę widzieć pierwsze fotki warsztatowe w tym temacie, jak nie to kupie 10 modeli Ba-64 i wszystkie będą niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Dzięki przekonałeś mnie mam z tego sklepu Panzer 38 z Tristara , gadałem tel. z właścicielem i zamieni mi na tego Czerczila Dziś chcę widzieć pierwsze fotki warsztatowe w tym temacie, jak nie to kupie 10 modeli Ba-64 i wszystkie będą niemieckie Robert dziś obiecał foyki KW- wreszcie Konrad Churchill super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Dzięki przekonałeś mnie mam z tego sklepu Panzer 38 z Tristara , gadałem tel. z właścicielem i zamieni mi na tego Czerczila Dziś chcę widzieć pierwsze fotki warsztatowe w tym temacie, jak nie to kupie 10 modeli Ba-64 i wszystkie będą niemieckie Robert dziś obiecał foyki KW- wreszcie Konrad Churchill super Ale Konrad ja go dopiero przywioze w czwartek tak ,że wstrzymaj się z tymi samochodzikami chwilę Daniel fotki będą ale wieczorem bo chcę jeszcze wycieniowac i że by słońce zaszło bo na urlopie siedzę i oświetlenia w chacie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 To czekam do czwartku. Dziś mi wysłali farbki więc jutro dokończę obijanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 O kurde 14 cm wygląda na większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 14 cm to wysokość a długi jest na 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Pierwsze przymiarki do lekkiego błocenia, w sumie to takie będzie na drugiej stronie i temat błota zamykam, więcej nie będzie. To co jest teraz będzie jeszcze mocno urozmaicone różnymi zabiegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Konrad co tu pisać, dla mnie profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Pięknie zmalowany i subtelnie ubrudzony, jak zwykle Mógłbyś proszę przy błoceniu drugiej strony zrobić mały sbs jak uzyskać efekt takiego fajnego błotka? Z góry dzięki Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi