Konrad C Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Te tylne błotniki to na sucho są tak? Bo jak nie to niezły bubel. :> Swojego też tutaj wrzuce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Te tylne błotniki to na sucho są tak? Bo jak nie to niezły bubel. :>Swojego też tutaj wrzuce :P Są wklejone tam jak w instrukcji, czemu bubel? Jak najbardziej wrzucaj tutaj swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Konradzie juz wiem o co chodzi, kilka milimetrów i człowiek jest w dupie, postaram się poprawić jak nie to będzie sf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Nawet nie mam żadnego na składzie. Na razie muszę kończyć rozgrzebane projekty bo jak się bobas w lipcu pojawi to kto wie jak z czasem będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Konradzie juz wiem o co chodzi, kilka milimetrów i człowiek jest w dupie, postaram się poprawić jak nie to będzie sf. Postaraj się bo rzuca się w oczy. Brakuje także większości elementów PE oraz innych dupereli, nie maluj go jeszcze tylko wykończ. Nie ma anteny na wieży, "rynien" na liny nad bocznym włazem kadłubowym, uchwytów na klapie silnika no i przede wszystkim dodatkowego opancerzenia kadłubowego km. Te "kreski" na bokach wieży to nic innego jak imitacja uchwytów do bambetli załogi, mogłeś to zedrzeć i zrobić je z drutu. Weź się za niego bo jest tego wart, te błotniki na tyle oderwij, przeszlifuj powierzchnie i przyklej od nowa i będzie dobrze. :> Znam te modele Churchillów na wylot bo dużo się tego nalepiłem, popatrz jeszcze dokładnie na włazy kierowcy i strzelca na kadłubie, mają na 100% zapadnięcia plastiku (wszystkie modele Churchilla je mają), nie widać tego w montażu ale po kolorze bazowym będzie kuło w oczy. Defekty mogą mieć także boki wieży, szczególnie koło otworów strzeleckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Konradzie poprawiłem błotnik, części jak i kalkomanie pogubiłem... Robię tak jak jest szybko zmaluję i na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Dodana faktura błotka, podkład + kolor bazowy. Następnie wejdzie modulacja i bardzo lekki mocno wytarty zimowy kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Świetny kolor Rafał, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Świetny kolor Rafał, co to? Jest to olive drab od vallejo air. Panowie pomóżcie z jakiego rejonu mogę zrobić nieoznakowaną jednostkę owej maszyny, chciałbym zrobić dość ostre błotniste brudzenie na winietce też ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Modulacja koloru gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Teraz to czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 pełen bajer świetnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Dzięki wielkie od rana męczę się z obiciami, wieża jest już prawię gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Gonisz, czyżby przerwa w sesji? Dodaj jeszcze jak chcesz jaśniejszych przetarć farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 I to jest właśnie magia obić, nie jakieś tam zakichane gąbki- pędzel Rules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Szkoła skończona pracuję nad dyplomem, a raczej czekam na przedłużenie złożenia papierów dyplomowych dlatego tak gonie Krzysiu powiem Ci że nie przepadam za jasnymi obiciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Baza gotowa, zdjęcia są trochę nie halo jakoś nie mogłem uzyskać właściwego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Malowanie gotowe, czas na brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2014 Książkowo! Nic tylko się uczyć i naśladować - wszystko jak należy! pozdrawiam Christian P.S. Mocno w PS-ie podbijasz Levele ;-) czy można prosić o fotkę przy naturalnym świetle i bez post-produkcji ? Oraz czy mógłbyś zdradzić mieszankę koloru bazy, cienia oraz rozjaśnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi