Dawid99 Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Witam. Dziś skończyłem moją pierwszą winietkę. Zdjęcia: I całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Powiem tak: -Figurki są bardzo słabe (m.in malowanie twarzy). -Ten śnieg jest jakiś dziwny. Próbuj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Stelaż z patyczków od lodów nie jest najlepszym pomysłem. Już lepiej zrobić to na jakiejś deseczce. Styropian też mogłeś równiej wyciąć. Na figurki już POLAKKK zwracał uwagę. No cóż, każdy kiedyś zaczynał. Następna praca będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2012 Co do figurek. Mi się podobają, ale twarze... wiem. Teraz maluje inne ale z tego zestawu. przynajmniej poćwiczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Jak dla mnie to ta skala jest za mała - nie dowidzę. Trenuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 A może by tak 1:35 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 A może by tak 1:35 ? Może? Nie mam pieniędzy na nowe zestawy. Jak będę miał biorę szwabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Lepiej było wziąć lepszą deseczkę położyć bejce i zrobić na tm podstawkę a nie na kawałku porwanego styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Mi się mało podoba -dziwny śnieg -nie za ładnie wykonane figurki -jakoś tak pusto(nudno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 I tak tej winietki nie ma :P. Jest w śmieciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi