Przemek - MaXus Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki raz jeszcze. Miło, że i wam się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Nie dość że zdolny modelarz, to jeszcze utalentowany fotograf . Gdybym nie śledził warsztatu i zobaczył te plenerowe fotki po raz pierwszy, nigdy bym nie uwierzył że to model na podstawce. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 Radują mnie Twe słowa serdecznie, gecon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Dobry model, fajna prosta kompozycja, dobrze sfotografowany - brawo! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Edytowane 16 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 słaby dzień był wczoraj, widzę, ---------------------------------------------- Przemek, gratuluję fotki admina, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Gratki za fotę admina - musi to by dobry model skoro na pierwszą stronkę trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Rety, dzięki podwójne Panowie, bo i za cynk - często otwieram forum ze skrótu podlinkowanego do "Aktywnych wątków', więc być może ominęłoby mnie wyróżnienie. Dziękuję również i Adminowi, który takiego wyboru się podjął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Wiedziałem że OKŁADKA to tylko kwestia czasu. Gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Jak żywy ( jeżeli tak można napisać o kupie stali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Jak pisałem w warsztacie, zrobiłeś z tego gniota kawał modelu i finalnie prezentuje się świetnie. Zazdroszczę i gratuluję samozaparcia ale osobiście czekam na Trumpetera, chociaż jak widać i ze skifa można wyciągnąć więcej niż się da, ale jak to ktoś kiedyś powiedział "można się bawić bez alkoholu, ale po co się męczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 Dzięki raz jeszcze. FAHR, liczę więc na warsztatową relację z Trumpeterowego T-64. Odnośnie 'męczenia', to akurat w moim przypadku nie żałuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 FAHR, liczę więc na warsztatową relację z Trumpeterowego T-64. Muszą wypuścić wersję "B" i dokończyć mojego t-90 i IS-3...czyli jakiś rok albo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Muszą wypuścić wersję "B" i dokończyć mojego t-90 i IS-3...czyli jakiś rok albo 2 OK, trzymam za słowo . Góra za 2 roki, o tej porze spodziewam się galerii, lub co najmniej warsztatu w stopniu zaawansowanym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 ok zdjęcia maszyny na której się wzorowałeś są super (choć białe tło dziwne) Ale pytanie Gdzie ten model?! gratulacje powaliło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 ok zdjęcia maszyny na której się wzorowałeś są super (choć białe tło dziwne)Ale pytanie Gdzie ten model?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Muszą wypuścić wersję "B" i dokończyć mojego t-90 i IS-3...czyli jakiś rok albo 2 OK, trzymam za słowo . Góra za 2 roki, o tej porze spodziewam się galerii, lub co najmniej warsztatu w stopniu zaawansowanym . Stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi