Patterson Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Z ostatniego okresu, tak więc hurtem :] Gefechtsaufklärer Panther Panther MAN 421 Last Panther 1945 Panther MAN 424 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Mi się one bardzo podobają, a szczególnie Last Panther 1945 A Gefechtsaufklärer Panther miał takią małą wieże, jeszcze nigdy się z czymś takim nie spotkałem A skala pewnie 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Na mój gust to jest wieża od Pumy, myślę że autor nam to wyjaśni, też jestem bardzo ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Najbardziej mi się podoba Last Panther. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Mógłbyś coś więcej napisać o Gefechtsaufklärer Panther, ciekawi mnie co to jest, w googlach jest niewiele, a jak już coś to w językach, których nie rozumiem:/ NO chyba, ze za słabo szukałem:/ Modele pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Ta pantera z wieżą od pumy to miał być czołg rozpoznania, tyle ze skończyło sie na projekcie bo w '45 brakowało już podwozi dla normalnych panter a co dopiero takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 Witam Jak by ktoś się chciał coś wiecej dowiedzieć o pierwszym wozie to zapraszam :] http://www.plastikowe.pl/relacje/pojazdy/aufklarungs-panther-135-dragon skala oczywiście 1/35, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Dziwny ten 1 czołg. Wieżyczka od Pumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Gdzie nie zobacze nick Patersson to widze pantery ale nie ma co narzekać te kotki są pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origami Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Wszystkie Pantery są po prostu super. Najbardziej przypadła mi do gustu Panther MAN 421. Większość z nich nie ma karabinu z przodu pojazdu. Mógłby mnie ktoś oświecić w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Pełna profesja. Wzorcowe wykonania :-)) Tylko ten pojazd "rozpoznawczy"...Niemcy potrafili zrobić w miarę dobry czołg ,ale nie mieli pojęcia o masowej produkcji.Dopiero pod koniec wojny za sprawą Speera coś sie w tym temacie ruszyło.Gdyby Amerykanie mieli taki czołg jak "Panther" to by już o innych czołgach nie myśleli, i produkowali go w wielkich seriach. Najwyżej poprawiliby silnik :-))). A Niemcy !!! wymyslili,żeby dać mu wieże "pumy".Totalny idiotyzm !!! .Po co ??? Pali tyle samo,koszt podobny,masa podobna, cena podobna, tylko pozbawiona jest swego wielkiego atutu- świetnej armaty. Totalnie nieracjonalne myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 (edytowane) Post do usuniecia Edytowane 18 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Panther MAN 421 Patterson wprawiłeś mnie w kompleksy... mam tego samego tanka, w takim samym malowaniu, na ale gdzie mi on do twojego, może dlatego że nie miałem wtedy tak rozbudowanej wiedzy o modelarstwie...Twoje tanki są boskie- Panthery żądzą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Świetne panterki Widząc te modele,myśle czy czasem nie skończyć z modelarstwem mam pyatnie, może zbedne, masz może Panterke z wieżą pz 4 albo tzw "nocną pantere" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Last Panther jest super!!świetna robota!! jedno pytanko, ta blach na wierzy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 i taką ma małą.......wieżę . Tak...taką ma małą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi