dziabik Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Witam,po dłuuugim czasie skończyłem pana rycerza,przyznam się że zmęczyła mnie trochę ta figurka,ale w końcu trzeba projekty doprowadzać do finału .Jak wyszło-oceńcie sami,komentarze i uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Całość bardzo mi się podoba. Chyba jedynie oczka, a właściwie źrenice ciut za duże. Ale to nie ma znaczenia - piękna figurka. Masz talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2012 Dzięki Źrenice chyba nie są za duże ale- jak tak teraz patrzę-zbyt błękitne.Przyciemnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Figurka piękna tylko wydaje mi się,że twarz jest za ciemna. Chyba,że rycerz po bitwie zmachany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Masz talent. Podpisuje się pod tym Fajna figurka "oszalałego" rycerza (widać po oczach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Bardzo fajna praca, oglądałem warsztat. Aż dziw bierze, że malujesz akrylami. Powiedz mi jakie to tło w twoich fotkach? Jakiś karton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Ale scena bez kompletnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Ale scena bez kompletnie bez sensu. Jak to, rycerz wygrał bitwę i wysyła sokoła pocztowego z wiadomością . Ewentualnie zamiast sokoła można by mu dać w garść obciętą głowę niewiernego. Twarz z warsztatu podobała mi sie bardziej, tu wygląda jakby prosto z mrozu facet przyszedł, ale i tak jest super, zwłaszcza malowanie ubranka i dodatków wokół. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 12 Października 2012 Autor Share Napisano 12 Października 2012 Bardzo fajna praca, oglądałem warsztat. Aż dziw bierze, że malujesz akrylami. Powiedz mi jakie to tło w twoich fotkach? Jakiś karton? -tak,zwykła czarna kartka z bloku technicznego kolorowego Ale scena bez kompletnie bez sensu. -no nic nie poradzę,że rzeźbiarz tak to sobie wymyślił tu wygląda jakby prosto z mrozu facet przyszedł -faktycznie może przesadziłem z cieniowaniem twarzy,ale-jak to mówią-"na żywo to tak bardzo nie rzuca się w oczy",-poważnie -dzięki wszystkim za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ładna figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi