S.I.C.K Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Witam Chciałbym zaprezentować swój kolejny model. Jest to M-20 firmy Tamiya wzbogacony dodatkami firmy Verlinden. Zapraszam do oceniania. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Bardzo ładnie zrobiony, tylko zdjęć mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Bardzo ładny, mam pytanie jak naniosłeś to błotko? super wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Mały, prosty model ale zrobiony fajnie. Wykonanie, malowanie i brudzenie super. Oczywiście jest pewne ale. Brakuje mi figurantów i podstawki. Planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2012 Witam witam. Dziękuje wszystkim za komentarze. Błoto to specyfiki AK Interactive Earth effects + Dust effects + gips (pierwszy raz ich używałem i szczerze polecam ) nakładane za pomocą sztywnego pędzla i kawałka polistyrenu (tzn maczamy pędzel w błocie i "wycieramy" go o krawędź polistyrenu lub czegoś podobnego ). Co do podstawki to prędzej czy później na pewno zrobię, a figurki cały czas ćwiczę i ćwiczę ale jeszcze nie wychodzą tak jak bym chciał . Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Ładny, podoba mi się kolor bazowy i jego delikatne cieniowanie. Bardzo fajnie wyszły Ci też zachlapania, szczególnie na tyle pojazdu. W sumie nie mam się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Świetna robota. Malowanie i ślady eksploatacyjne bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Niby taki mały, niby taki niepozorny, ale bardzo ładny i fajnie ubrudzony. Jedna uwaga podmaluj mu lampy z tyłu na czerwono ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi