dziabik Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 To znowu ja ,tym razem odskocznia od figurek historycznych,mianowicie Sorondil,pogromca smoków.Figurka świetna,mnóstwo szczegółów ubioru i oporządzenia zmusza naprawdę do ostrego wytężania wzroku i małodrżącej ręki Kiedyś natrafiłem w necie na malowanie właśnie na taka "Avatarową" modłę i spodobało mi się to,więc pożyczyłem pomysł. Malowanie tym razem prawie w całości farbami olejnymi Van Gogh i Rembrandt na podkładzie z akryli Vallejo. Podsumowując-miało być dziwnie,kolorowo i fantastycznie-taki trochę komiksowy klimat. Proszę komentować i zgłaszać uwagi,bo zawsze coś tam można jeszcze zmienić i poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Dla mnie rewelacja, uwielbiam te klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Mistrzu, rządzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 A gdzie ogon? W Avatarze mieli przecież ogony ? Żartuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Lepszy jak animacje Camerona. Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi