dziabik Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 To znowu ja ,tym razem odskocznia od figurek historycznych,mianowicie Sorondil,pogromca smoków.Figurka świetna,mnóstwo szczegółów ubioru i oporządzenia zmusza naprawdę do ostrego wytężania wzroku i małodrżącej ręki Kiedyś natrafiłem w necie na malowanie właśnie na taka "Avatarową" modłę i spodobało mi się to,więc pożyczyłem pomysł. Malowanie tym razem prawie w całości farbami olejnymi Van Gogh i Rembrandt na podkładzie z akryli Vallejo. Podsumowując-miało być dziwnie,kolorowo i fantastycznie-taki trochę komiksowy klimat. Proszę komentować i zgłaszać uwagi,bo zawsze coś tam można jeszcze zmienić i poprawić. Cytuj
copycat Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 Dla mnie rewelacja, uwielbiam te klimaty. Cytuj
dr.Watson Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 A gdzie ogon? W Avatarze mieli przecież ogony ? Żartuję oczywiście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi