stroju Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 No to dobrnąłem do końca, z 'Delta Force' się zrobił MacTavish z SAS, postać znana z Modern Warfare II, a przynajmniej inspirowany tą postacią, choć z wzroku mocno podobny. Ścianka została ulepszona sopelkami ciągniętymi z ramki przeźroczystej i śniegiem z sody i żywicy akrylowej Miga. Fotki różne, ale nie jestem bardzo z nich zadowolony bo ścianka słabo wychodzi, zawsze za jasno, a koleś ciemny, coś tam z nich wycisnąłem. Cytuj
Matthew Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Pełen wypas! Bardzo mi się podoba. Udana figurka i ciekawy temat, całość miodzio Poza tym, wygląda bardzo realistycznie. Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Malowanie malowaniem, jednym może się podobać innym nie, ale jako doświadczony modelarz z wieloletnim stażem powinieneś uniknąć błędów wynikających z zaniedbań przy obróbce tworzywa.. Przez figurkę biegnie szew widoczny w paru miejscach na gotowej figurce. Przejrzałem zdjęcia z budowy, był wyraźnie widoczny - lina na plecach, otwór do którego mocowana jest kolba karabinu, pas i uprząż na półdupkach - szkoda, że tego nie usunąłeś. Wzdłuż liny, pomiędzy dłońmi, również widać niezeszlifowaną krawędź (zdjęcie z lewego boku, z widoczną flagą). Przy figurce 70mm i tak dużych zdjęciach.. wstyd stroju, wstyd.. Cytuj
bazylms Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Ciekawa figurka, a że jestem fanem CoD MW to mi się podoba. Cytuj
KrzychuP Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Scenka z MW 2 WOW super>Oryginalny pomysł. Cytuj
WilkU Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Scenka z MW 2 WOW super>Oryginalny pomysł. Chyba nie jest to scenka z MW2 :( 6/5 za figurkę i piwko dla wykonawcy Cytuj
Marcin1970 Napisano 16 Lipca 2012 Napisano 16 Lipca 2012 Jak dla mojej skromnej osoby to jest Super ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi