stroju Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 No to dobrnąłem do końca, z 'Delta Force' się zrobił MacTavish z SAS, postać znana z Modern Warfare II, a przynajmniej inspirowany tą postacią, choć z wzroku mocno podobny. Ścianka została ulepszona sopelkami ciągniętymi z ramki przeźroczystej i śniegiem z sody i żywicy akrylowej Miga. Fotki różne, ale nie jestem bardzo z nich zadowolony bo ścianka słabo wychodzi, zawsze za jasno, a koleś ciemny, coś tam z nich wycisnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Pełen wypas! Bardzo mi się podoba. Udana figurka i ciekawy temat, całość miodzio Poza tym, wygląda bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Malowanie malowaniem, jednym może się podobać innym nie, ale jako doświadczony modelarz z wieloletnim stażem powinieneś uniknąć błędów wynikających z zaniedbań przy obróbce tworzywa.. Przez figurkę biegnie szew widoczny w paru miejscach na gotowej figurce. Przejrzałem zdjęcia z budowy, był wyraźnie widoczny - lina na plecach, otwór do którego mocowana jest kolba karabinu, pas i uprząż na półdupkach - szkoda, że tego nie usunąłeś. Wzdłuż liny, pomiędzy dłońmi, również widać niezeszlifowaną krawędź (zdjęcie z lewego boku, z widoczną flagą). Przy figurce 70mm i tak dużych zdjęciach.. wstyd stroju, wstyd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Ciekawa figurka, a że jestem fanem CoD MW to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Gratki za wyróżnienie od szefostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Scenka z MW 2 WOW super>Oryginalny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkU Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Scenka z MW 2 WOW super>Oryginalny pomysł. Chyba nie jest to scenka z MW2 :( 6/5 za figurkę i piwko dla wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Jak dla mojej skromnej osoby to jest Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi