karambolis8 Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam. Model kupiłem, bo urzekł mnie kamuflaż. Na pudełku wygląda jeszcze bardziej efektownie. Specjalnie fanem tamtego okresu nie jestem, ale coś tam poczytałem i wiem, że ta wersja Intrudera przeznaczona jest do walki elektronicznej, co objawia się "naroślą" na stateczniku pionowym i uzbrojeniem podwieszanym. Dodatkowo usunięto hamulce na skrzydłach. Zestaw składa się bardzo przyjemnie. Linie podziału są jak na mój gust świetne. Ostre, delikatne i dużo, a gdzieniegdzie nity. Detali sporo, elementy dopracowane. Do żadnych planów i zdjęć nie przykładałem. Malowanie trochę eksperymentalne. Próbowałem nauczyć się brudzenia olejami i pastelami. Jakoś specjalnie zadowolony z efekty nie jestem, ale pierwsze koty za płoty. Tragicznie chyba też nie jest ;) Taki rekreacyjny modelik. Moje oko cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Model trzyma poziom, ale do tego już się chyba wszyscy przyzwyczaili. Trochę ponarzekam, żeby nie było zbyt różowo ślady u nasady stkrzydeł (suche pastele?) mogłeś trochę bardziej rozetrzeć, teraz, przynajmniej na zdjęciach, widać dość wyraxnie ziarno. I na osłonie radaru chyba w jednym miejscy czarna farba weszła pod maskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Oldschoolowe malowanie jakie uwielbiam i model na świetnym poziomie, to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Pięknie się prezentuje. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Moje oko cieszy. Moje też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Dziękuję Cieszę się, że tak pozytywnie został przyjęty. Miałem pewne obawy ze względu na mocne wybrudzenie. Mikele to o czym piszesz, to nie pastele, tylko brąz Van Dyck. Rzeczywiście, trochę czarnej pod maskol weszło na osłonie radaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Super praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Super.Zeby nie tytul sadzilbym ze to 48.Naprawde fajne malenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Jak wiesz, nie moja branża - rury. Ale model przyciąga oko w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1/72 Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Pytanko..... Czy fotele w EA-6A i EA-6B są takie same? Pytam pod kątem ekonomi zakupu foteli do dwóch Intruderów: - dwa fotele https://www.mojehobby.pl/products/M.B.-Gruea-7-A-6E-EA-6A-ejection-seats.html - cztery fotele https://www.mojehobby.pl/products/M.B.-Gruea-7-EA-6B-ejection-seats.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi