plastikk Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Sam kolega rzezbił persony??Znaczy się torsy,bo główki chyba żywiczne czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Oni jeszcze używali tych hełmów? W Indochinach mieli już coś lepszego. Środkowa głowa to MIG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Wiesz, Algieria to chyba nie miała priorytetu w dostawach nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam! Sam kolega rzezbił persony??Znaczy się torsy,bo główki chyba żywiczne czy cuś... To dzieci dr. Frankenstin’a . Środkowa głowa to MIG? Nie mam pojęcia . Oni jeszcze używali tych hełmów? A niby czemu nie ? Syria - lata sześdziesiąte W Indochinach mieli już coś lepszego. Być może, ale ja tutaj bawię się w Algierię z lat piędziesiątych gdy FLN pospołu z ALN jeszcze słabo dokazywali . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam! Kolejna odsłona dramatu w której to pojawia się brud po raz pierwszy: C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 O ile dobrze widzę na zdjęciach, to kurz jest w postaci faktury. Jak tak to nałóż jeszcze trochę na koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam! Powoli dramat dobiega końca : Brud po raz drugi i raczej ostatni, załoga na stanowiskach czyli model przybrał swą postać ostateczną : C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Pojazd bardzo przyjemny dla oka Co do pamperków to mam wątpliwości, dlatego poszedł email do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam! Pojazd bardzo przyjemny dla oka Co do pamperków to mam wątpliwości Oh! Szczęściem jestem od nich wolny i nie spędza mi to snu z powiek . ...dlatego poszedł email do Francji. Oh (po raz drugi)! Szczerze: podziwiam dociekliwość . Co prawda „kto się tłumaczy itd...” to tytułem objaśnienia parę słów się należy : wyszedłem z założenia że skoro w pierwszym dziesięcioleciu po zakończeniu II w.ś. powszechnie używano - ogólnie nazywając - „wyposażenia” z okresu minionego konfliktu to dotyczy to również zamorskiego terytorium Francji jakim w owym czasie była Algieria. I to tyle tytułem wyjaśnień, a co za tym idzie ze swojej strony uważam temat powyższy za wyczerpany . Amen. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Jak zwykle wszystko super tylko jedna rzecz mnie troche razi: ubrudzenie wyglada bardziej na blotko niz kurz pustynny, ale to kwestja gustu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Sliczne malenstwo. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi