irizar Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 łał równiutko jakiego podkładu używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 łał równiutko jakiego podkładu używasz? Tamte zdjęcia -- to jeszcze bez podkładu , a te już z. Podkład to MOTIP PRIMER biały mat 04066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Ładnie, u mnie szybki na tylnej ścianie nie będzie Wiedziałem, że sobie poradzisz ma dużo zagłębień ta Scania i cieżko się nawet maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Chłodnica z kabiną to jedna część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 Niestety A tu już w kolorkach , i podsufitka z leżankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 To troche słabo, ja bym ją odciął do malowania to nie bedzie trzeba maskować... Mniejsze ryzyko że coś pójdzie nie-tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 To troche słabo, ja bym ją odciął do malowania to nie bedzie trzeba maskować... Mniejsze ryzyko że coś pójdzie nie-tak Mam metalizery wcierane suchym pędzlem , damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Lipca 2012 Autor Share Napisano 28 Lipca 2012 Środek na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 A to jak jest szybka z tyłu to fotele będziesz wypelniał czymś od tyłu strony bo tak to słabo wygląda... Efekt brudnych foteli też fajny A wnęka kulturka czy ze "śmietnikiem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Lipca 2012 Autor Share Napisano 28 Lipca 2012 Co z tą wnęką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Tzn chodziło o to, czy będziesz dodawał jakiś "śmietnik" - graty walające się po kabinie, bo raczej w takich wozach za czysto nie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Tzn chodziło o to, czy będziesz dodawał jakiś "śmietnik" - graty walające się po kabinie, bo raczej w takich wozach za czysto nie bywa... Raczej nie, czasem trzeba unieść kabinę -- wyobrażasz sobie ten majdan na przedniej szybie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 W modelu można wszystko przykleić, w 1:1 raz coś podobnego widziałem... chyba nawet kołdra poleciała poduszka napewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Tak deska rozdzielcza pierwsza klas . Kamizelka wygląda kozacko jak ją zrobiłeś jakie materiały? Jedynie kolor jakoś do mnie nie przemawia, może jak zobaczę go na ramię to zmienię zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Piekne wnetrze, a ta kamizelka......! Przednie wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Dzięki wszystkim. Kamizelka zrobiona jest z materiału dorosłej kamizelki. Paski odblaskowe tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 http://media.photobucket.com/image/Scania+142+interior+/riverstick/Gaydon2010153.jpg Może się przyda. Leżankę górną też mozesz tak zrobić tylko trzeba przerobić bo w modelu jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Leżanka górna zostanie tak jak jest. Może pomyślę nad firankami-- zobaczę. Tymczasem powalczyłem z uszczelkami w kabinie , boczki drzwi , i zmetalizowałem chłodnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Kabinka super. Uszczelki jak od linijki. Używasz jakiegoś markera, tak? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Bardzo dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Kabinka super. Uszczelki jak od linijki. Używasz jakiegoś markera, tak? pzdr. Staedtler permanent Lumokolor M Dry Safe Art.Nr 317-9 irizar--- dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Ale chłodnica będzie jeszcze czarna ? Dobrze wyglądają uszczelki, ja też używam markera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Szkoda, że marker nie matowieje , a łatwiej się maluje uszczelki. Czasem wewnątrz te Scania mają inny kolor niż czarny wystarczy po oglądać w google i na stronach. "Patrick v.d. hoeven" ma na przykład białą tą siatkę chłodnicy nie wiem jak to się spisuje w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 I się przekonałem do koloru. Jak na razie to pięknie wygląda. Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Mark666, lakier na kabinie wyglada swietnie, jak i uszczelki. Jedna rzecz mnie zastanawia - przednia klapa, na dole - co to jest za listwa? Wydaje mi sie, ze tam powinny isc swiatla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi