irizar Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 łał równiutko jakiego podkładu używasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 łał równiutko jakiego podkładu używasz? Tamte zdjęcia -- to jeszcze bez podkładu , a te już z. Podkład to MOTIP PRIMER biały mat 04066 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irizar Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Ładnie, u mnie szybki na tylnej ścianie nie będzie Wiedziałem, że sobie poradzisz ma dużo zagłębień ta Scania i cieżko się nawet maluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciol Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Chłodnica z kabiną to jedna część? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Niestety A tu już w kolorkach , i podsufitka z leżankami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciol Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 To troche słabo, ja bym ją odciął do malowania to nie bedzie trzeba maskować... Mniejsze ryzyko że coś pójdzie nie-tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 To troche słabo, ja bym ją odciął do malowania to nie bedzie trzeba maskować... Mniejsze ryzyko że coś pójdzie nie-tak Mam metalizery wcierane suchym pędzlem , damy radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 28, 2012 Author Share Posted July 28, 2012 Środek na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciol Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 A to jak jest szybka z tyłu to fotele będziesz wypelniał czymś od tyłu strony bo tak to słabo wygląda... Efekt brudnych foteli też fajny A wnęka kulturka czy ze "śmietnikiem" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 28, 2012 Author Share Posted July 28, 2012 Co z tą wnęką ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciol Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Tzn chodziło o to, czy będziesz dodawał jakiś "śmietnik" - graty walające się po kabinie, bo raczej w takich wozach za czysto nie bywa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Tzn chodziło o to, czy będziesz dodawał jakiś "śmietnik" - graty walające się po kabinie, bo raczej w takich wozach za czysto nie bywa... Raczej nie, czasem trzeba unieść kabinę -- wyobrażasz sobie ten majdan na przedniej szybie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciol Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 W modelu można wszystko przykleić, w 1:1 raz coś podobnego widziałem... chyba nawet kołdra poleciała poduszka napewno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyjg Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Tak deska rozdzielcza pierwsza klas . Kamizelka wygląda kozacko jak ją zrobiłeś jakie materiały? Jedynie kolor jakoś do mnie nie przemawia, może jak zobaczę go na ramię to zmienię zdanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Piekne wnetrze, a ta kamizelka......! Przednie wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Dzięki wszystkim. Kamizelka zrobiona jest z materiału dorosłej kamizelki. Paski odblaskowe tak samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irizar Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 http://media.photobucket.com/image/Scania+142+interior+/riverstick/Gaydon2010153.jpg Może się przyda. Leżankę górną też mozesz tak zrobić tylko trzeba przerobić bo w modelu jest inna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 Leżanka górna zostanie tak jak jest. Może pomyślę nad firankami-- zobaczę. Tymczasem powalczyłem z uszczelkami w kabinie , boczki drzwi , i zmetalizowałem chłodnicę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Kabinka super. Uszczelki jak od linijki. Używasz jakiegoś markera, tak? pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irizar Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Bardzo dobrze to wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted August 2, 2012 Author Share Posted August 2, 2012 Kabinka super. Uszczelki jak od linijki. Używasz jakiegoś markera, tak? pzdr. Staedtler permanent Lumokolor M Dry Safe Art.Nr 317-9 irizar--- dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciol Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Ale chłodnica będzie jeszcze czarna ? Dobrze wyglądają uszczelki, ja też używam markera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irizar Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Szkoda, że marker nie matowieje , a łatwiej się maluje uszczelki. Czasem wewnątrz te Scania mają inny kolor niż czarny wystarczy po oglądać w google i na stronach. "Patrick v.d. hoeven" ma na przykład białą tą siatkę chłodnicy nie wiem jak to się spisuje w realu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyjg Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 I się przekonałem do koloru. Jak na razie to pięknie wygląda. Czekam na więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Mark666, lakier na kabinie wyglada swietnie, jak i uszczelki. Jedna rzecz mnie zastanawia - przednia klapa, na dole - co to jest za listwa? Wydaje mi sie, ze tam powinny isc swiatla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts