Seb Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Tygrys z Schwere Panzer-Abteilung 502, Dragon 6600 + Friulmodel. Pzdr Edytowane 10 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Wszystko ladnie kamo zacieki,gąski(zdradź przepis)tylko ten pokrowiec na lufę mi jakoś tak nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Ogólnie ładny kociak,może bez tego pokrowca by faktycznie bardziej bojowo wyglądał,ale to jak kto woli. A szczególnie podoba mi się to delikatne brudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Modelik spoko, brudzenie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Bojowo bez pokrowca na pewno, ale jeden z 8 może mieć. piekielny - przepis na gąski ? Jak tak to proszę: viewtopic.php?f=40&t=13703 Pzdr Ps. Takie tam foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Bardzo mi się podoba,. Masz dobry gust za co Cię podziwiam, ja bym się nie powstrzymał z brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Bardzo mi się podoba,. Masz dobry gust za co Cię podziwiam, ja bym się nie powstrzymał z brudzeniem. Dziękuję, a co do brudzenia, to samo prawie powiedział mi kumpel, cytuje: "aż mnie świerzbi ręka, żeby go usyfić w błocie po samą wieżę". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Ładny kotek Jak bys mógł Sebastian ze dwie foty strzelic na białym bo mam wrażenie ,że model duzo traci na tym czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Kurcze, nie chciało mi się do sklepu iść po biały brystol, ale jutro postaram się. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Patrze i patrze no i mi sie w zasadzie podoba ale..... tak tobie mysle, ze jednak bardziej przymeczony + blotko to by bylo jeszcze lepiej, bo taki czysty to gdzie on tam po tym wschodzie jezdzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 Pewnie masz rację, czekałem aż ktoś na to zwróci uwagę, ale jakoś błoto bez podstawki nie pasuje mi. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Szkoda że podstawek nie dorabiasz, dobrze by się na trawce prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Osobiście dodałbym trochę zadrapań i obić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Ładnie zrobiony. Jakimi farbami i kolorami go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Dzięki. Cały model malowany farbami Vallejo. Podstawa German Grey 70995, rozjaśniany białą farbą. Pokrowce US Field Drab, 70873 Do tego akrylowy wash Vallejo, oleje Abteilung i moje ulubione cienie Tamiya. Gąski oczywiście moczone w roztworze ocet + domestos i brudzone pigmentem Mig-a "russian earth". Pzdr Ps. Obić jest tyle ile powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Ps. Obić jest tyle ile powinno. Oczywiście jest to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi