matek38 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Witam. Ostatnio zrobiłem drzewko i chciałbym uzyskać opinie od was na temat tego drzewa jak wam sie podoba. Drzewo jest zrobione w całości z materiałów znalezionych w domu lub na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Nie wygląda to fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Co wyżej.Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Wygląda jak wata cukrowa ze starej pajęczyny pełnej much. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Doradźcie jak zrobić w miare wyglądające drzewo bo nie mam juz pomysłów a wszystkiego prawie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Najlepsza do tego jest komosa ciernista. Na PW podaj swój adres to mogę Tobie przesłać kilka sztuk i sam spróbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 a ta komosa ciernista to ona rośnie naturalnie ?? da się ją znaleść na łąkach itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 http://nasionka.istore.pl/pl/komosa-ciernista-piana-morska-teloxys-aristata-20-szt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Zdaje się, że to chwast i można go znaleźć na polach. Tu koledzy piszą trochę o uprawie: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=28&t=1800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Sadzenie tego i żeby to urosło zajęło by bardzo duzo czasu i jest niepewne czy to i tak urośnie. Nie dało by sie tego kupić albo znaleźć a jeśli tak to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Przecież Ci napisałem. Pisz na PW. Mam nie tylko same drzewka jak i trochę nasion znajdę oraz instrukcję jak to sadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 To jest tak komosa ?? Znalazłem podczas dzisiejszych poszukiwań takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 viewtopic.php?f=81&t=29715&hilit=drzewo Inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 dobry sposób tylko że siateczka polaka jest trudno dostępna i droga( z przesyłką) jakby był inny sposób na liście żeby to jakoś wyglądało to bym był wdzięczny podobno oregano jest dobre tylko czym zastąpić tą siateczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Tak to jest ta komosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 jak ją można usztywnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Komosę zbiera się na jesień i wówczas jest ona już sztywna, trzeba ją następnie wysuszyć i później wygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 To się podepnę,dlaczego ją trzeba wygotować daje to jakiś efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 To się podepnę,dlaczego ją trzeba wygotować daje to jakiś efekt ?Staje się bardziej elastyczna i się tak bardzo nie łamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi