Panzer4 Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Koniec. Im dłużej na niego patrzę tym mniej mi się podoba. Szczególnie po Churchillu. No ale nic to - zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Świetny i do tego jaki mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Kiedyś też taki ładny czołgutek zrobię ...o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Piękny, wspaniała robota. Pod żadnym względem nie odstaje, taka sama klasa jak i churchil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekda Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Wyglada jak w skali 1:35. Naprawdę dużo pieknej roboty. Pochwała jak najbardziej zasłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Koniec. Im dłużej na niego patrzę tym mniej mi się podoba. Szczególnie po Churchillu. Nie zgadzam się, ten pojazd nie odbiega od Churchilla. Szkoda że nie ma fotki z monetą dla zobrazowania skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Szczęka na podłodze !!! Cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Aż "żal d... ściska, że nie ma się do czego przyczepić". Gratuluję kolejnej super produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek N Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Fajny model . Świetnie wykonana podstawka . Ale nie wiem czy ten tank miał okazje pojeździć w Norwegii po terenie. Z tego co pamiętam to go użyto wyłącznie do defilady w Oslo ( lecz głowy nie dam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za miłe komentarze, ale ja zdania nie zmienię o swoim produkcie. Teraz jednak kilka rzeczy malarsko zrobiłbym inaczej. Fajny model . Świetnie wykonana podstawka . Ale nie wiem czy ten tank miał okazje pojeździć w Norwegii po terenie. Z tego co pamiętam to go użyto wyłącznie do defilady w Oslo ( lecz głowy nie dam ) Ze zdjęć wynika co innego. Czołgi te brały udział w walkach w Norwegii. Jeden został nawet tam utracony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Niewiedzialem . Poszukam gdzie ich użyli . Jak możesz to poślij linka do tych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 Dwa na bardzo szybko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi