Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na prośbę kolegi grane przedstawiam fotki bolidu F-1 z revella:

701c0574dc0c4121.jpg

53871c249a028a31.jpg

Zewnętrzne elementy karoserii są już fabrycznie pomalowane:

8dcbe601e6638004.jpg

b08733cccd6a2a3d.jpg

2739ac86c9c7576a.jpg

a22c3a040f45e138.jpg

66c280101e39b61a.jpg

64f1473543b69d4c.jpg

2c2dedad3ad76ad9.jpg

418c5486ac049562.jpg

98952ff649241ab4.jpg

5f861bd2ce127078.jpg

8a08b3aa3d1b78a6.jpg

fb0a8fd2bf2ff188.jpg

830df107c5985f9a.jpg

33735fb97c3bdd7b.jpg

4776f2dcaa0cd635.jpg

fb5c3687aa2a6b99.jpg

Napisano

Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu??

Napisano
Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu??

I też był fabrycznie malowany!

Napisano

Ale cacucho

Napisano

Kalkomanie można dokupić osobno, jak narazie widziałem trzy różne zestawy.

No cóż, moje koty tak jak ja - lubią sprawdzić zawartość pudła

zanim rozpakowałem bolida:

a1b0b3cb107f682d.jpg

Napisano

Andrzej ja Ci dobrze radzę...

Uważaj na koty, bo kiedyś wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka

Napisano
wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka

To zem, sie usmial... Wyobrazilem sobie, jak koty pod nieobecnosc Andrzeja rozkladaja swoj maly koci warsztacik i sobie lepia, maluja i w ogole... Tylko nie kupuj zadnego niemieckiego czolgu, bo sie nie obejrzysz, jak gromada kocurow Ci sie powiekszy...

Napisano
wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka

To zem, sie usmial... Wyobrazilem sobie, jak koty pod nieobecnosc Andrzeja rozkladaja swoj maly koci warsztacik i sobie lepia, maluja i w ogole... Tylko nie kupuj zadnego niemieckiego czolgu, bo sie nie obejrzysz, jak gromada kocurow Ci sie powiekszy...

Majek nie widzisz ten szary to tak naprawdę panzer grau !! To jest tygrys . Działko 88mm ma schowane .

Napisano
Ale ten szary kot jest poprostu zajefajny!

Dokładnie - Tornado bardzo prosimy o in-boxa szarego kota, tego drugiego zresztą też. Może być w tym wątku.

--

pozdr, Tomek_2_ragdolle_i_alergia

Volvo 945 1:1

dużo innych w mniejszej skali

Napisano

Dzięki wielkie Tornado za in-boxa, model wygląda ciekawie, widzę że w przeciwieństwie do zestawów w 1/24 tego samego producenta, ma replikę silnika , "miękkie" pasy też są miłą niespodzianką, bo w 24-kach są bezczelnie odlane razem z wanną kokpitu, i ciężko je zeszlifować . Ja przymierzam się powoli do Mercedesa-Mclarena MP 4-20 w wyżej wymienionej skali... Pozdrawiam

Napisano
Dzięki wielkie Tornado za in-boxa

Nie ma za co

Jak już kupisz merolka to też zrób in-boxa.

Napisano

Tornado dolich co to za koty , z kąt ty je wszystkie bierzesz, mam nadzieję, że jak zamawiasz samochody z Monogramu, paczkę koty nie są towarem dodatkowym w pudełku to znaczy gratis do formułki.

P.s pochwal się lepiej, ile masz kotków w kolekcji.

Napisano
Tornado dolich co to za koty , z kąt ty je wszystkie bierzesz, mam nadzieję, że jak zamawiasz samochody z Monogramu, paczkę koty nie są towarem dodatkowym w pudełku to znaczy gratis do formułki.

P.s pochwal się lepiej, ile masz kotków w kolekcji.

a może zamiast pisać takie bzdety, popracował byś trochę nad pisownią

Napisano

Dzięks Seweryn

Napisano

hehe przydałby się nowy wątek pt. moje zwierzaki;)

Kotki bajerek, sam mam 5 w domu, co w połączeniu z 2 owczarkami daje mieszankę wybuchową;]

Pozdro

Cya

Oyasumi;)

Napisano
hehe przydałby się nowy wątek pt. moje zwierzaki;)

Kotki bajerek, sam mam 5 w domu, co w połączeniu z 2 owczarkami daje mieszankę wybuchową;]

Pozdro

Cya

Oyasumi;)

Taki temat już istnieje:

viewtopic.php?t=88

Napisano
I ja dziękuje Sewerynowi za wyręczenie, widzie że i ciebie drażnią te marne pasy . Pozdrawiam

ogólnie model nie jest zły, jednak pasy to już przesada, mogli zrobi fotele bez pasów, dac tylko kalki i tak 90% budujących je usunie. Martwie się jednak bryłą modelu, ale co tam. Tutaj masz ciekawą relacje z budowy mp4-20 - goś użył blaszek i koła z Kyosho.

http://members.shaw.ca/motorsportsinscale/On_The_Bench/MP4_20/MP4_20_Part_I.htm

Tornado sorry za OT.