tornado Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Na prośbę kolegi grane przedstawiam fotki bolidu F-1 z revella: Zewnętrzne elementy karoserii są już fabrycznie pomalowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Czerwone części malowane już fabrycznie To niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu?? I też był fabrycznie malowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Ladna kicia... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Ale cacucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu?? Kalkomanie można dokupić osobno, jak narazie widziałem trzy różne zestawy. No cóż, moje koty tak jak ja - lubią sprawdzić zawartość pudła zanim rozpakowałem bolida: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Andrzej ja Ci dobrze radzę... Uważaj na koty, bo kiedyś wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Ale ten szary kot jest poprostu zajefajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka To zem, sie usmial... Wyobrazilem sobie, jak koty pod nieobecnosc Andrzeja rozkladaja swoj maly koci warsztacik i sobie lepia, maluja i w ogole... Tylko nie kupuj zadnego niemieckiego czolgu, bo sie nie obejrzysz, jak gromada kocurow Ci sie powiekszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka To zem, sie usmial... Wyobrazilem sobie, jak koty pod nieobecnosc Andrzeja rozkladaja swoj maly koci warsztacik i sobie lepia, maluja i w ogole... Tylko nie kupuj zadnego niemieckiego czolgu, bo sie nie obejrzysz, jak gromada kocurow Ci sie powiekszy... Majek nie widzisz ten szary to tak naprawdę panzer grau !! To jest tygrys . Działko 88mm ma schowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Ale ten szary kot jest poprostu zajefajny! Dokładnie - Tornado bardzo prosimy o in-boxa szarego kota, tego drugiego zresztą też. Może być w tym wątku. -- pozdr, Tomek_2_ragdolle_i_alergia Volvo 945 1:1 dużo innych w mniejszej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Dzięki wielkie Tornado za in-boxa, model wygląda ciekawie, widzę że w przeciwieństwie do zestawów w 1/24 tego samego producenta, ma replikę silnika , "miękkie" pasy też są miłą niespodzianką, bo w 24-kach są bezczelnie odlane razem z wanną kokpitu, i ciężko je zeszlifować . Ja przymierzam się powoli do Mercedesa-Mclarena MP 4-20 w wyżej wymienionej skali... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lipca 2007 Autor Share Napisano 24 Lipca 2007 Dzięki wielkie Tornado za in-boxa Nie ma za co Jak już kupisz merolka to też zrób in-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Tornado dolich co to za koty , z kąt ty je wszystkie bierzesz, mam nadzieję, że jak zamawiasz samochody z Monogramu, paczkę koty nie są towarem dodatkowym w pudełku to znaczy gratis do formułki. P.s pochwal się lepiej, ile masz kotków w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lipca 2007 Autor Share Napisano 24 Lipca 2007 Tornado dolich co to za koty , z kąt ty je wszystkie bierzesz, mam nadzieję, że jak zamawiasz samochody z Monogramu, paczkę koty nie są towarem dodatkowym w pudełku to znaczy gratis do formułki. P.s pochwal się lepiej, ile masz kotków w kolekcji. a może zamiast pisać takie bzdety, popracował byś trochę nad pisownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Koty fajne, w szczególności ten szary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Merolka mam już dawno, jak tylko dorwę aparacik to wyląduje na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Dzięki wielkie Tornado za in-boxa Nie ma za co Jak już kupisz merolka to też zrób in-boxa. Ja zrobiłem in-boxa Mp4-20 możesz zobaczy go tutaj http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=32463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lipca 2007 Autor Share Napisano 28 Lipca 2007 Dzięks Seweryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 hehe przydałby się nowy wątek pt. moje zwierzaki;) Kotki bajerek, sam mam 5 w domu, co w połączeniu z 2 owczarkami daje mieszankę wybuchową;] Pozdro Cya Oyasumi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lipca 2007 Autor Share Napisano 28 Lipca 2007 hehe przydałby się nowy wątek pt. moje zwierzaki;)Kotki bajerek, sam mam 5 w domu, co w połączeniu z 2 owczarkami daje mieszankę wybuchową;] Pozdro Cya Oyasumi;) Taki temat już istnieje: viewtopic.php?t=88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 I ja dziękuje Sewerynowi za wyręczenie, widzie że i ciebie drażnią te marne pasy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 I ja dziękuje Sewerynowi za wyręczenie, widzie że i ciebie drażnią te marne pasy . Pozdrawiam ogólnie model nie jest zły, jednak pasy to już przesada, mogli zrobi fotele bez pasów, dac tylko kalki i tak 90% budujących je usunie. Martwie się jednak bryłą modelu, ale co tam. Tutaj masz ciekawą relacje z budowy mp4-20 - goś użył blaszek i koła z Kyosho. http://members.shaw.ca/motorsportsinscale/On_The_Bench/MP4_20/MP4_20_Part_I.htm Tornado sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi