czak45 Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Projekt skończony. Z całości średnio jestem zadowolony. Mało brakowało a model mógł wylądować w śmietniku. Owiewki i elementy przezroczyste wyglądają tak jak widać. To mój pierwszy samolot po kilkunastu latach. Staff car z projektu z M26. Dokupiłem Me i coś takiego wymyśliłem. Podziękowania dla kolegi Mecenasa z owiewkę i kalki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Nie no ładnie jest a na pewno bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) ''Miss Daisy-my jetplane is not ready jet??''. Ma kolega wyczucie kompozycji i estetyki. Przede wszystkim gratuluję wybrnięcia z tematu Forda - jak na szorta dobrze się prezentuje. Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 Kamil mogłem dopiero teraz po malowaniu widzę, że zabieg taki "polepszył" by model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Super scenka, jak i całość. Jedno ALE, nie wiem ale czy nie powinieneś bardziej "zryć" ziemi? Wydaje mi się że przy takim lądowaniu powinna być bardziej zryta. Moim zdaniem fajnie by wyglądał jak by zarył nosem też w ziemię. Ale to tylko moje zdanie. Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Zwyczajowo zjawiskowo. Przyzwyczaiłeś Naród do ciekawych prac. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Fajna winietka, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Fajowe.Przypomina mi się od razu dioramka Francoisa Verlindena z książeczki z 1983 roku,, On Plastic Wings,, Która pare lat temu wpadła mi w łapki pokazuje Corsarza po awaryjnym lądowaniu ,to model Hasegawy w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Fajny pomysł i wykonanie jak zawsze - czyli bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi