KrzychuP Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Witajcie kolejny model tym razem moj ulepek ze stajni"Czerwonej Gwiazdy" malowany farbami akrylowymi Italeri i tym samym błyskiem,pozbawilem go kompletnie błotnikow i chlapaczy w reflektor wstawię szkiełko,wszelkich zestawowych błędów nie poprawiałem: szpary przy tych elementach mocujących błotnik nie będą widoczne model ma być dość mocno ubłocony wieżę zaprezentuje później baterii w aparacie już mi nie starczyło,myślę również nad jakimś oznaczeniem(kalki są) choć nie jest to jakaś konieczność.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Może to wina makro ale z przodu Ci sie jakieś paprochy pokleiły.Ładnie go wycieniowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Ale syfu przylepiło się Tobie z kilogram. Niektóre oczka w siatce masz zalepione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Syf owszem przeszlifuje drobnym papierkiem może nie będzie tego tak "mocno"widać w dole wanny i okolice mocowań błotników i koła efekt zamierzony choć nie widoczny.Siatkę będę jeszcze dziurkował igłą.Cieniowanie mialo być inaczej a wyszło jak zawsze ale miło że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Cieniowanie zrobione ładnie. Malowałeś jakimś podkładem? Mnie surface ostatnio mi narobił trochę takiego syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 No właśnie surface ten najdrobniejszy jak stosaowałem podklad Tamiyi było cacy-miło że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Ciąg dalszy udalo się pozbyć wszelkiego zauważonego syfku ale wyszedł gdzie indziej ,stwierdzilem że w zimowym będzie mu lepiej a tak to wygląda przed oskórowaniem: po delikatnym skalpowaniu(tak na chłopski rozum): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Jak na mój gust to z przodu trochę za dużo starłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Dla mnie zbyt malo bym rzekł ale nie ruszam bo popsuje jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam model dostał kapcie: mam dziwne wrażenie że po lewej stronie zrobilem zbyt mocne zwisy gąsienic,teraz tylko poczekać jak wyschną i jedziemy dalej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Krzychu lewa strona przód , jak pisałeś za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Spoko więc poprawiam póki nie zaschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi