michal0281 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Model to trupmeter 1/35. Prosty, moze nawet za prosty. Tragiczne gaski, ale wszystko obeszlo sie bez wiekszych problemow. Dobry model do zabawy i do witrynki, zdecydowanie nie "konkursowy" Co do zdjec, to sa najlepsze jakie udalo mi sie kiedykolwiek zrobic, jasli macie jakiec rady co do fotek to tez chetnie przeczytam. Pzdr. Michal. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Fajny, podoba mi się. Zrobiony ze smakiem i bez przegięć w brudzeniu i innych "dodatkach". Model bardzo ładny Foty też ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 A to w ogóle było gdzieś używane. Czy jest to panzerwaffe 46. Bo jeśli tak to jakie mają być na nim niby ślady zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Ten czołg był tylko na papierze o ile się, nie mylę. Tak jak cała seria E-75 i E-100. Więc zużycie, kamuflaż i cała bryła to raczej sf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Jak ja lubię tego typu SF i lubię tego typu wykonanie, miód malina : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Podoba mi się wszystko do etapu błocenia. Jakoś mi te błoto kolorystycznie i na przodzie nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Wyszło nieźle. Wydaje mi się,że na żywo chyba o wiele lepiej wygląda niż na twoich fotkach. Takie odnoszę wrażenie,że na zdjęciach wszystko się rozmyło i pouciekały szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodarx Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Co do fotografowania jedynie co może amator fotografii poradzić to kombinowanie na trybie manualnym z czasami i przesłoną aż wynik Cię zadowoli. Jeśli takiego nie masz mogę doradzić jedynie tryb Auto Focusa "Makro" (obrazek tulipana zazwyczaj). Polecam jeszcze sprawdzenie Balansu bieli i ustawienie na taki tryb aby kolory nie były zakłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llat86 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Jak robiłeś to brudzenie? Czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 A to taki standard. Pigmenty tak aby miec fakture, na to farby, a potem juz odpowiednio kolorystycznie pigmenty. Zaczynasz od jasniejczych do ciemniejszych. Na koniec pigmenty na mokro przy pomocy aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi