piotrkur Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Możecie mi Panowie podrzucić kolorki nato ? Jak już Ci ktoś podrzuci to ściągnę Cytuj
Dumo Napisano 2 Września 2012 Autor Napisano 2 Września 2012 Ustaliłem takie kolorki, paleta vallejo air: Cytuj
pan_piotrek Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Mi się raczej ten na leosiu wydaję wypłowiały/zakurzony. Spójrz na zielony nad kołem napędowym ;) Cytuj
Dumo Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 Spokojnie Panowie wszystko będzie wypłowiałe jak trzeba, kolorki dzisiaj zakupiłem bo akurat byłem w Koszalinie i jutro malowanko Cytuj
KrzychuP Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Nie za ciemny troszkę ten brązowy. bym powiedział że za jasny ale to jak kto woli Cytuj
Dumo Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 Zostawiam te kolorki zobaczymy co z tego wyjdzie. Podkład i pierwsza warstwa zieleni nałożona. Jutro podrzucę fotki. Cytuj
Misza_GD Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Były chyba takie zestawy life color nato i specjalny AK do tego kamuflażu. Cytuj
Dumo Napisano 4 Września 2012 Autor Napisano 4 Września 2012 Ten model chcę zrobić po taniości dlatego nie szaleje z produktami tamiyi i ak. Cytuj
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Trafiłem na strasznie badziewną zieleń, 3 warstwy i nadal widać prześwity: Cytuj
KrzychuP Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Ten model chcę zrobić po taniości dlatego nie szaleje z produktami tamiyi i ak. Nie zawsze taniej wychodzi lepiej jak widać trzeba bylo zainwestować choć w zieleń od Tamiyii,resztę kolorków byś sobie dobrał Cytuj
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Podkład jak zwykle szary Motip. Kolori na zdjęciu bardzo przekłamane, nie mam nadal warunków do zrobienia porządnych zdjęć: Cytuj
pankot13 Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Dziwny ten brąz ale mam nadzieję,że jest tak jak piszesz,że barwy są przekłamane. Cytuj
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Kolory jeszcze będą rozjaśniane, modulacja kompletnie nie wchodzi w gre. Cytuj
Konrad C Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Rafał ale kamuflaż chyba powinien mieć ostre przejścia. Cytuj
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Rafał ale kamuflaż chyba powinien mieć ostre przejścia. Chyba tak ale takie mi się bardziej podobają Cytuj
Konrad C Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Rafał ale kamuflaż chyba powinien mieć ostre przejścia. Chyba tak ale takie mi się bardziej podobają Zrób w ostrych - będzie lepsiejszy. Cytuj
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Oj odpada bo za dużo zabawy z maskowaniem, wszystko jest posklejane razem z siatkami. Cytuj
pan_piotrek Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Jakoś tak dziwnie to wygląda. Brąz wydaję się za jasny. No i przejścia nieostre. Cytuj
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Napisano 5 Września 2012 Ten kolorek z palety vallejo pasował najbardziej, dziwnie wygląda bo zdjęcia zje**ne. Nie mam swojego oświetlenia, nawet białej kartki nie mam... Cytuj
Dumo Napisano 6 Września 2012 Autor Napisano 6 Września 2012 Wszystkie kolorki rozjaśnione niemieckimi barwami xD Mam pytanko zrobić go w scenerii zimowej czy pustynnej bo nie mogę się zdecydować? Cytuj
pan_piotrek Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 No teraz lepiej wygląda. Optowałbym za zimową. Cytuj
KrzychuP Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 Zima choć zasypany piaskiem leoś też wyglądal by fajnie ale jednak zima Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi