piotrkur Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Możecie mi Panowie podrzucić kolorki nato ? Jak już Ci ktoś podrzuci to ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Września 2012 Autor Share Napisano 2 Września 2012 Ustaliłem takie kolorki, paleta vallejo air: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Nie za ciemny troszkę ten brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Mi się raczej ten na leosiu wydaję wypłowiały/zakurzony. Spójrz na zielony nad kołem napędowym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Września 2012 Autor Share Napisano 3 Września 2012 Spokojnie Panowie wszystko będzie wypłowiałe jak trzeba, kolorki dzisiaj zakupiłem bo akurat byłem w Koszalinie i jutro malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Nie za ciemny troszkę ten brązowy. bym powiedział że za jasny ale to jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Września 2012 Autor Share Napisano 3 Września 2012 Zostawiam te kolorki zobaczymy co z tego wyjdzie. Podkład i pierwsza warstwa zieleni nałożona. Jutro podrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Były chyba takie zestawy life color nato i specjalny AK do tego kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Ten model chcę zrobić po taniości dlatego nie szaleje z produktami tamiyi i ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Trafiłem na strasznie badziewną zieleń, 3 warstwy i nadal widać prześwity: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 A co za podkład dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Ten model chcę zrobić po taniości dlatego nie szaleje z produktami tamiyi i ak. Nie zawsze taniej wychodzi lepiej jak widać trzeba bylo zainwestować choć w zieleń od Tamiyii,resztę kolorków byś sobie dobrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Podkład jak zwykle szary Motip. Kolori na zdjęciu bardzo przekłamane, nie mam nadal warunków do zrobienia porządnych zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Dziwny ten brąz ale mam nadzieję,że jest tak jak piszesz,że barwy są przekłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Kolory jeszcze będą rozjaśniane, modulacja kompletnie nie wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Rafał ale kamuflaż chyba powinien mieć ostre przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Rafał ale kamuflaż chyba powinien mieć ostre przejścia. Chyba tak ale takie mi się bardziej podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Rafał ale kamuflaż chyba powinien mieć ostre przejścia. Chyba tak ale takie mi się bardziej podobają Zrób w ostrych - będzie lepsiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Oj odpada bo za dużo zabawy z maskowaniem, wszystko jest posklejane razem z siatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Jakoś tak dziwnie to wygląda. Brąz wydaję się za jasny. No i przejścia nieostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Ten kolorek z palety vallejo pasował najbardziej, dziwnie wygląda bo zdjęcia zje**ne. Nie mam swojego oświetlenia, nawet białej kartki nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Września 2012 Autor Share Napisano 6 Września 2012 Wszystkie kolorki rozjaśnione niemieckimi barwami xD Mam pytanko zrobić go w scenerii zimowej czy pustynnej bo nie mogę się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 No teraz lepiej wygląda. Optowałbym za zimową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 No teraz to fakt lepiej.Dawaj zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Zima choć zasypany piaskiem leoś też wyglądal by fajnie ale jednak zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi