no.tips Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Idzie Ci naprawdę fantastycznie !! Piękna misterna i czyściutka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Listopada 2012 Super Moderator Share Napisano 25 Listopada 2012 Idzie Ci naprawdę fantastycznie !! Piękna misterna i czyściutka robota.Tak, to prawda - śledzę uważnie i dobrze się patrzy na tę robótkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Idzie Ci naprawdę fantastycznie !! Piękna misterna i czyściutka robota.Tak, to prawda - śledzę uważnie i dobrze się patrzy na tę robótkę Dokładnie tak, aż miło popatrzeć na Twoje poczynania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 To co dziś udało się wydłubać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Listopada 2012 Super Moderator Share Napisano 25 Listopada 2012 Tak patrzę na te drewniane pokłady i coraz bardziej się do nich przekonuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 Tak patrzę na te drewniane pokłady i coraz bardziej się do nich przekonuję... Ja już sobie nie wyobrażam bez nich modelu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Tak patrzę na te drewniane pokłady i coraz bardziej się do nich przekonuję... Ja już sobie nie wyobrażam bez nich modelu ;-) Fakt, wyglądają bardzo fajnie Ale ruszyłeś konkretnie z robotą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 Ale ruszyłeś konkretnie z robotą Na święta chciałbym go skończyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Opóźnienie w stosunku do harmonogramu spore a następny projekt już puka do bram stoczni.Mały apdejcik z prac : ostatnia nadbudówka....później drobnica uzbrojenie i finisz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Widzę, że wznowiłeś prace, super A jaki będzie następny projekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Widzę, że wznowiłeś prace, super A jaki będzie następny projekt Pozdrawiam Następny projekt będzie na pewno spod znaku wschodzącego słońca.....reszta to tajemnica ;D Tymczasem powolutku do przodu ; Oraz zdjęcie z orginalnym elementem z zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okotygrysa Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Ten "plastykowy" to chyba projektowali w bridge builderze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Tymczasem powolutku do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Stycznia 2013 Super Moderator Share Napisano 8 Stycznia 2013 Tymczasem powolutku do przodu Jak tempo nadal bedzie takie no nie wiem, kiedy doczekamy się kolejnego warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 Tymczasem powolutku do przodu Jak tempo nadal bedzie takie no nie wiem, kiedy doczekamy się kolejnego warsztatu Do następnego projektu potrzebna jest przesyłka która jakoś nie może do mnie dotrzeć ;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Stycznia 2013 Super Moderator Share Napisano 8 Stycznia 2013 Do następnego projektu potrzebna jest przesyłka która jakoś nie może do mnie dotrzeć ;-(((Oj, nie kombinuj, kolego, tylko dalej - objawiaj tajemnicę.... Bo nie przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2013 Oj, nie kombinuj, kolego, tylko dalej - objawiaj tajemnicę.... Bo nie przyjdę Przesyłeczka dotarła dziś. Następny projekt to Yamashiro 1944 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Stycznia 2013 Super Moderator Share Napisano 10 Stycznia 2013 Oj, nie kombinuj, kolego, tylko dalej - objawiaj tajemnicę.... Bo nie przyjdę Przesyłeczka dotarła dziś. Następny projekt to Yamashiro 1944 rok. Super !!! WIEEEEELKA UDŹ jak by to powiedział mój syn heheheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Przesyłeczka dotarła dziś. Następny projekt to Yamashiro 1944 rok. Super , kończ tego niemiaszka i zaczynaj ten piękny okręt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Super , kończ tego niemiaszka i zaczynaj ten piękny okręt Pozdrawiam Problem w tym,że Yamashiro wraz z dodatkami jest tak kuszący,że chyba będą dwa warsztaty .........owszem spowolni to wykańczanie Scharnhorsta ale IJN ma pierwszeństwo przed DKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 chyba będą dwa warsztaty .........owszem spowolni to wykańczanie Scharnhorsta ale IJN ma pierwszeństwo przed DKM Dobra wiadomość ,czekam zatem na drugi warsztat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Powiem tylko YEEESSSSSS! Nowy rok obrodził super warsztatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2013 Prace powoli posuwają się do przodu.kilka migawek z walki z drobnicą : Pierwsza próba wykonania fartucha,wymaga jeszcze drobnych korekt nożykiem i powinno być ok. Anteny radarów......oj kosztowały mnie zdrowia.... Tu w ekstremalnym powiększeniu które pokazuje mi jak je mało precyzyjnie wykonałem. żywiczny zestaw z Niko plus genialne lufy z MM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Ciąg dalszy telenoweli spod połamanego krzyża ;-) Dla porównanie działko p.lot made in tamiya ;-) Tutaj nieśmiertelne ujecie z groszem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Super, powoli ale do przodu Bałem się, że szykuje się długa przerwa... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi