Rektor Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Witam. W TOLOLOKO pracujemy intensywnie nad Krabem. Skala 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 wygląda apetycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 6 Września 2012 Autor Share Napisano 6 Września 2012 to zdjęcia dwóch z pierwszych pięciu... Ostatnie dni po powrocie z MSPO to dopracowywanie szczegółów kadłuba, cyzelowanie, nawiercanie w modelu matce i dalsza mozolna dłubaninka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 A kiedy można spodziewać się produktów na rynku? To samo pytanie dotyczy Langusty. Mam na nie wielką ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Cena pewnie będzie powalająca :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Cena pewnie będzie powalająca :( Ojtam ojtam - są rzeczy za które jestem gotowy zapłacić. A te dwa modele do nich należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 7 Września 2012 Autor Share Napisano 7 Września 2012 Cena pewnie będzie powalająca :( Ojtam ojtam - są rzeczy za które jestem gotowy zapłacić. A te dwa modele do nich należą Przyznam, że cena nie jest jeszcze skalkulowana, ale jak widzę ceny za Armory i inne atrakcyjne-hitlerowskie zabawki, to stwierdzam, że modele TOLOLOKO są taniochą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Święta racja panie Rektor. Tylko bez "Gumy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Już są i można zamawiać: AHS 155mm KRAB - Tololoko 72111 WR-40 Langusta (w/BM-41 Grad) - Tololoko 72110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Może jakiś in-box w/w zestawów ? fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Mam nadzieję, że wkrótce się pojawią, jak nie ja, to pewnie jakieś warsztaty (tu albo Armoramie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Tololoko zakończyło działalność, firma została sprzedana. Ciekawe, jakie plany ma nowy właściciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Kto ci takich głupot naopowiadał?? Mam nadzieję, że powiesz, bo piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 No właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi