Przemo1CK Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Witam Moja najnowsza praca pt. Malowanie zimowe, Opel Blitz z dywizji SS "Wiking". Model firmy Tamiya, żywice real model, verlinden i własne. Model można było zobaczyć w Jaworznie na festiwalu modelarskim [świetna impreza ] Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Brawo, Przemku! Bardzo efektowny.... Szczególnie malarsko! Ładunek i plandeka też niczego sobie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Widziałem na żywo w Jaworznie. Model świetny - szkoda,że nie poznałem autora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 10 Września 2012 Autor Share Napisano 10 Września 2012 Czołem Dzięki Robert, a miałem go "oblachować", ale Voyagery tak ładnie w opakowaniu wyglądają To był szybki projekcik na Jaworzno właśnie, zacząłem w piątek o 9, skończyłem około 19 szkoda,że nie poznałem autora . Niestety z wyglądu nie kojarzę, bo również chętnie bym poznał. Miałem w sobotę koszulkę blogową z imieniem na rękawie Następnym razem Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 A czy ty nie pokazywałeś też może hetzera oraz dziecka stojącego przed drutami obozu ? Świetne prace a i jakie tempo .Najbardziej mi się hetzer podobał.Dobra już Ci nie śmiecę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Zwyczajowo już ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Świetny modelik Ci wyszedł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Chyba go sobie wrzucę na tapetę. Kapitalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Rewelacja tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Witam! No i PKP! Nic dodać, nic ująć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Nie będę oryginalny jak napiszę że mnie także się podoba. Pomimo że nie ma podstawki to czuć że model zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Aż miło popatrzeć, super model, aż się paszcza sama cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi