push-up78 Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Witam.wymęczony w końcu ale myślę ,że dałem radę. W modelu zastosowałem blachy abera,lufka rb,friule figury żywiczkowe oraz klamoty legenda.Coś pokażę na warsztacie jak robiłem zaprzęg i parę innych detali ale to inną razą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Robi duże wrażenie, a szczególnie figurki. Trochę nienaturalnie wyglądają przetarcia zębów gąsienic, pewnie nie polerowałeś metalizera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 model zacny niezmiernie. jedyne co rzuca się w oczy to wypolerowane zęby gąsienic i zęby koła napędowego - warto byłoby to trochę przytłumić. podstawka niestety nie dorównuje modelowi - może by ją tak dopieścic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Września 2012 Autor Share Napisano 27 Września 2012 Nic już nie będzie zmieniane.Tak to sobie z góry ustaliłem i nie będę już kombinować.Co do podstawki to akurat taką miałem pod ręką i mi przypasiła reszta to już opinia oglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Niezłe figurasy. Troszkę zbyt monotonne to błoto, ale winetka miła w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Września 2012 Autor Share Napisano 27 Września 2012 Dzięki za komenty co do błotka miało być se takie monotonne takie mnie się spodobało.Akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Jak dla mnie to figurki są najmocniejszą stroną tej pracy. Nie żeby model mi się nie podobał, ale trochę im ustępuje. Całość mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Hej.Super mi sie podoba,zeby faktycznie zbyt wyslizgane.A baza wedlug mnie ok,co jak co ale swiezo przeorane bloto raczej tak wyglada.Moze jakby jeszcze rainsow zapodac ale jak juz nic nie bedzie zmieniane to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Figurki wyszły pięknie.Może by tak trochę z tyłu jeszcze przybrudzić maszynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Października 2012 Autor Share Napisano 1 Października 2012 Co do dalszych ewentualnie brudzingów modelu to nic przy nim robotać nie będę.Generalnie zbytnio usyfionych nie lubię robić.Taki jakiś estetyczny uraz. Wszystko zostanie tak jak jest. Szkoda,że nie da rady pokazać więcej zdjęć ale kolega,który robił mi zdjęcia zrobił tylko cztery ogólne żuty modelu a nie przypilnowało się go by zrobił więcej ciekawszych ujęć z tego też powodu mało można dopatrzyć się detali myślę ,że przy następnych modelach pokażę więcej lepszych ujęć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Extra modelik figurki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi