Mark666 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Długo to trwało zanim " babcia" tu trafiła. Model zrobiony na bazie " SCANIA 142 H CANVAS --- ITALERI" Być może nie jest idealny, ale zawsze to coś innego od zestawu z pudła. A oto " babcia" : Dziękuję wszystkim kolegom za podpowiedzi, komentarze, rady podczas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Za odejście od zestawu z pudła jak i za ogólną jakość wykonania, brawo. Uwagi były w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Francja elegancja. Piękna scakanka. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Bardzo ładnie wykonany model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Świetna ta scania. Przede wszystkim podoba mi się odejście od wersji pudełkowej. Wykonanie również super! Dodatkowa punktacja za ożywienie modelu delikatnym weatheringiem. Słowem bajka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Października 2012 Autor Share Napisano 8 Października 2012 Świetna ta scania. Przede wszystkim podoba mi się odejście od wersji pudełkowej. Wykonanie również super! Dodatkowa punktacja za ożywienie modelu delikatnym weatheringiem. Słowem bajka. pzdr. Ale słodzisz Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Super wyszła ci ta Scania.Jest poprostu super. Całości dopełnia leciutki brudzing. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to drewno. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Witaj! Bardzo ładny model, ciekawa kolorystyka, ładne brudzenie, no i przeróbka z wersji pudełkowej zasługuje na pochwałę. Jak dla mnie jedynym minusem jest monotonność gładkiej kabiny, paseczki z zestawowych kalek mogłyby świetnie wyglądać, tym bardziej, że są w zbliżonych odcieniach Mówiąc krótko, oryginalny model robiący na pewno wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Października 2012 Autor Share Napisano 8 Października 2012 Dziękuję raz jeszcze. To miłe i dodaje chęci do dalszych projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Super model. Jedyna uwaga to że tego typu HDS nie załaduje drewna (powinien byś specjalny chwytak) ale Polak potrafi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Października 2012 Autor Share Napisano 8 Października 2012 Super model. Jedyna uwaga to że tego typu HDS nie załaduje drewna (powinien byś specjalny chwytak) ale Polak potrafi :-) Ha,ha dziś na budowie remontowanego tunelu u mnie-- w Lublinie-- potrzebowali mieć na górze tzn na torach nad tunelem dzwig o dużym udżwigu, nie było mowy aby ten pojazd tam wjechał (MKM) no więc przyjechał jeszcze większy MKM i wsadził mniejszego na tory drogą powietrzną , a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 No i malo brakowalo i bym przegapil galerie! Mark666 - model pierwszej klasy, co sie tu bede powtarzal po sto razy. Ten projekt od samego poczatku mi sie podobal, no i efekt koncowy jest bardzo dobry. Jedna tylko mala uwaga - brakuje mi chlapaczy przy blotnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Października 2012 Autor Share Napisano 9 Października 2012 No i malo brakowalo i bym przegapil galerie! Mark666 - model pierwszej klasy, co sie tu bede powtarzal po sto razy. Ten projekt od samego poczatku mi sie podobal, no i efekt koncowy jest bardzo dobry. Jedna tylko mala uwaga - brakuje mi chlapaczy przy blotnikach. Zupełnie zapomniałem. ale zobaczę czy jeszcze mogę je dodać. Dzięki za zwrócenie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 milutki, uwielbiam pojazdy z hds'em, extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Października 2012 Autor Share Napisano 10 Października 2012 milutki, uwielbiam pojazdy z hds'em, extra! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Piekny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 Dziękuję za opinie i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi